Η μάχη του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για να μείνει στη ζωή

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του, που έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο και πάλεψε να ξεπεράσει.

i-maxi-tou-iasona-triantafullidi-gia-na-meinei-sti-zwi
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για την περίοδο της ζωής του που βίωσε κακές στιγμές και έφτασε ένα βήμα από τον θάνατο.
 
«Πέρασα νευρική ανορεξία λόγω κατάθλιψης. Έφτασα στο όριο να πεθάνω. Διήρκεσε δυόμισι χρόνια. Είχα φτάσει 50 κιλά. Όταν φτάνεις σ' αυτή την κατάσταση αποφασίζεις αν θες να ζήσεις η να πεθάνεις. Εγώ επέλεξα να ζήσω. Γνώρισα μια υπέροχη γυναίκα, μια σπουδαία ψυχολόγο, η οποία με βοήθησε πολύ. Μου είπε «Οφείλεις να σηκωθείς. Όλες αυτές οι αρρώστιες στηρίζονται στη δύναμη της θέλησης», εξομολογήθηκε στο ΕΓΩ.

«Βίωσα έντονο ψυχολογικό πρόβλημα που προκλήθηκε από το θάνατο της γιαγιάς μου. Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου ανά καιρούς. Με χτύπησαν αυτοκίνητα, πέρασα νευρική ανορεξία, βουλιμία, έμφραγμα αλλά είμαι από τους ανθρώπους που ο,τι και να τους συμβαίνει προχωρούν. Δεν έλεγα ποτέ το πρόβλημα μου. Πρώτα το έλυνα και ύστερα το αποκάλυπτα» συμπλήρωσε, περιγράφοντας γλαφυρά όσα του συνέβησαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook