Η πανέμορφη πρώην του Τζόνι Ντεπ θα παντρευτεί μεγιστάνα της τεχνολογίας

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί του διαζυγίου της και η Αμπερ Χερντ έχει έτοιμο τον επόμενο γάμο της. Με δισεκατομμυριούχο φυσικά...

i-panemorfi-prwin-tou-tzoni-ntep-tha-pantreutei-megistana-tis-texnologias
SHARE THIS
0
SHARES

Το πολύκροτο διαζύγιο ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ ολοκληρώθηκε στις αρχές του έτους με οικονομικό συμβιβασμό ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Ντεπ έδωσε στην πρώην σύζυγο του 7 εκατομμύρια δολάρια και εκείνη υποσχέθηκε να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του και να λήξει η δικαστική διαμάχη.

 

Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός έκλεισε τα στόματα όσων την κατηγορούσαν ως προικοθήρα, αποδεικνύοντας ότι ουδέποτε ενδιαφερόταν για τα χρήματα, δωρίζοντας όλο το ποσό σε φιλανθρωπία.

Αμέσως μετά το διαζύγιο, λοιπόν, η Χερντ δώρισε όλο το ποσό του συμβιβασμού σε δυο φιλανθρωπικά ιδρύματα, το American Civil Liberties Union και το Children's Hospital of Los Angeles, στο οποίο μάλιστα εργάζεται εθελοντικά εδώ και μια δεκαετία.

 

«Τα χρήματα ποτέ δεν έπαιζαν ρόλο στη ζωή μου, ούτε πρόκειται να παίξουν. Με ενδιαφέρουν μόνο στο βαθμό που μπορώ μέσω αυτών να βοηθάω άλλους ανθρώπους, λιγότερο τυχερούς από εμένα» δήλωσε σχετικά.

Ωστόσο, η πανέμορφη ηθοποιός έχει ήδη βρει το... επόμενο θύμα της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον δισεκατομμυριούχο Ελον Μασκ, τον ιδιοκτήτη της Tesla, μιας επιχείρησης αξίας 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

 

Η ίδια η Χερντ δήλωσε ότι θα ήθελε να παντρευτεί τον μεγιστάνα της τεχνολογίας και σχεδιάζει να κάνει οικογένεια μαζί του.

Μάλιστα, ο ίδιος ο πατέρας της αποκάλυψε ότι η σχέση της κόρης του με τον δισεκατομμυριούχο είναι σοβαρή.

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Splash

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook