Η πρώην σταρ του Sex in the City, Σύνθια Νίξον, Κυβερνήτης Νέας Υόρκης;

Η «Μιράντα» του Sex and the City είναι μια πολιτικά ενεργή προσωπικότητα που έχει παντρευτεί τη σύντροφό της, Κριστίν. Θα γίνει Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης;

i-prwin-star-tou-sex-in-the-city-sunthia-nikson-kubernitis-neas-uorkis
SHARE THIS
0
SHARES

΄Εγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City» όπου υποδύθηκε τη δυναμική δικηγόρο, Μιράντα Χομπς. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ομάδες των Δημοκρατικών προσέγγισαν την ηθοποιό Σίνθια Νίξον - γιατί περί αυτής ο λόγος - και την ενθάρρυναν να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης το 2018.

Συγκεκριμένα, η WSJ ανέφεραν ότι προτάθηκε στη σταρ της δημοφιλούς σειράς να διεκδικήσει για λογαριασμό του Δημοκρατικού Κόμματος το αξίωμα από τον τωρινό κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Η Νίξον είναι πολτικά δραστήρια στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά ενδεχόμενης υποψηφιότητάς της.

Ο διευθυντής της Alliance for Quality Education δήλωσε στην WSJ ότι η Σίνθια Νίξον διαθέτει προοδευτικά διαπιστευτήρια και ότι η υποψηφιότητά της θα ενθουσιάσει τους ψηφοφόρους.

Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί ως πιθανοί διεκδικητές του αξιώματος εκ μέρους των Δημοκρατικών από τον Άντριου Κουόμο είναι, μεταξύ άλλων, ο πρώην Δημοκρατικός γερουσιαστής της Πολιτείας, Τέρι Γκίπσον και η δήμαρχος της πόλης Syracuse, Στέφανι Μίλερ.

Η Σύνθια Νίξον είναι πολιτικά δραστήρια στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης και υποστηρίζεται από πολλές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων καθώς η ίδια από το 2004 έχει σχέση με την Κριστίν Μαρινόνι, με την οποία απέκτησε έναν γιο το 2011 και νυμφεύθηκε το 2012. (Η ίδια έχει αποκτήσει επίσης άλλα 2 παιδιά με τον πρώην σύντροφό της Ντάνι Μόζες), 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook