Τη φωτογραφία έβαλε στη σελίδα του στο twitter ο σκηνοθέτης του πέμπτου φιλμ, Τζέρι Μπρουκχάιμερ. «Ο Κάπτεν Τζακ επέστρεψε και δεν τον αφήνουμε να φύγει», έγραψε ο διάσημος σκηνοθέτης ουσιαστικά δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ από τους Πειρατές της Καραϊβικής Νο 5.
Captain Jack is back and we're not letting him go. pic.twitter.com/m6VVRTyFQm
— JERRY BRUCKHEIMER (@BRUCKHEIMERJB) April 21, 2015 Ο τίτλος της ταινίας είναι Dead Men Tell No Tales και σε αυτή εκτός από τον Ντεπ επιστρέφουν ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Τζέφρι Ρας στους ρόλους τους. Ρόλο έκπληξη θα έχει ο Χαβιέ Μπαρδέμ που επίσης θα πρωταγωνιστήσει στο πέμπτο φιλμ.
Για ένα διάστημα ο Ντεπ έλειπε από τα γυρίσματα λόγω τραυματισμού στο χέρι, όμως απ’ ότι φαίνεται και από το tweet του Μπρουκχάιμερ, επέστρεψε στην Αυστραλία για να πιάσει δουλειά και πάλι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr