«Καταρρακωμένη» η Αθηνά Ωνάση: To διπλό χτύπημα για τη χρυσή κληρονόμο

Ο καινούργιος χρόνος βρήκε για μία ακόμη φορά τη «χρυσή» κληρονόμο σε κακή ψυχολογική κατάσταση για δύο σημαντικούς λόγους.

katarrakwmeni-i-athina-wnasi-to-diplo-xtupima-gia-ti-xrusi-klironomo
SHARE THIS
0
SHARES

Η χρυσή κληρονόμος δε φαίνεται να είναι καλά το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που ο πρώην σύζυγός της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου, αρραβωνιάστηκε την Ντενίζ Σεβέρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λοιπόν» ο καινούργιος χρόνος βρήκε για μία ακόμη φορά τη «χρυσή» κληρονόμο σε κακή ψυχολογική κατάσταση. «Καταρρακωμένη» όπως έγραφαν χαρακτηριστικά μεγάλα sites της Λατινικής Αμερικής. Ποια είναι όμως η αιτία;

Splash
Splash

Κατά βάση αυτό που έχει ρίξει ψυχολογικά την Αθηνά είναι τα νέα σχέδια που έχει ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αμέσως μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους με τα δημοσιεύματα να μιλούν για γάμο με την καλλονή σύντροφο του. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Αλβάρο θα παντρευτεί την αγαπημένη του στην Πορτογαλία τους επόμενους μήνες. 

Ομως, πέρα από τα προσωπικά της προβλήματα, η Ωνάση έχει να αντιμετωπίσει και την ασθένεια ενός αγαπημένου αλόγου της, το οποίο είναι μεγάλο σε ηλικία και πάσχει από μυασθένεια. Οι γιατροί καταβάλουν συνεχείς προσπάθειες, ώστε να μη μείνει παράλυτο. Με το συγκεκριμένο άλογο η Αθηνά έχει κατακτήσει πολλές νίκες. Επιπλέον, όλοι γνωρίζουν πως η Αθηνά συνδέεται συναισθηματικά με τα άλογά της.

Η «χρυσή» κληρονόμος είναι τελείως αντίθετη στη λογική που επικρατεί στα μεγάλα ιπποφορβεία παγκοσμίως «Σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν». Και για αυτό το λόγο έχει ήδη δαπανήσει αρκετές χιλιάδες δολάρια προκειμένου το γέρικο άλογο να παραμείνει στη ζωή.

Splash
Splash

Τώρα, οι εκπαιδευτές προσπαθούν να την πείσουν να προχωρήσει σε ευθανασία του ζώου, ωστόσο εκείνη μέχρι στιγμής είναι ανένδοτη και το μόνο που ζητά από τους κτηνιάτρους είναι να κάνουν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το άλογο να μην υποφέρει. 

Splash
Splash

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook