Καταστρέφεται η βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο - Θλιβερές εικόνες

Παραδομένο στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες το σπίτι που έφτιαξε με μεράκι και αγάπη ο Μιχάλης Ασλάνης.

katastrefetai-i-bila-tou-aslani-sti-mukono---thliberes-eikones
SHARE THIS
0
SHARES

Τον Αύγουστο του 2018 θα συμπληρωθούν πέντε χρόνια από τον θάνατο Μιχάλη Ασλάνη. το αγαπημένο του καταφύγιο, η βιλα που είχε φτιάξει με αγάπη και μεράκι στα Κανάλια της Μυκόνου, έχει παραδοθεί στο χρόνο και έχει εγκαταλειφθεί.

Οι εικόνες που κατέγραψε η εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω είναι λυπηρές. Τίποτα δεν θυμίζει το όμορφο παρελθόν΅: σκουριασμένα έπιπλα, παρατημένα αντικείμενα, οι γλάστρες κατεστραμμένες από τον δυνατό άνεμο.

 

Χτισμένη πριν από 27 χρόνια, με το εσωτερικό του σπιτιού διακοσμημένο από τον ίδιο με μοναδικής αισθητικής έπιπλα και πανάκριβα αντικείμενα Τέχνης.

 Το 2010 ο Μιχάλης Ασλάνης ζήτησε σε εταιρία να αναλάβει την ενοικίαση και την προώθηση του σπιτιού μέσω ιστοσελίδων που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Αλλά, δυστυχώς δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενε. 

Μετά το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη οι τρεις αδελφές του δεν αποδέχθηκαν την κληρονομιά λόγω των δυσβάσταχτων χρεών που άφησε πίσω του. Η βίλα πέρασε στα χέρια του κράτους, η πώλησή της δεν έγινε ποτέ και τώρα το σπίτι έχει αφεθεί στις καιρικές συνθήκες και στον χρόνο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI, NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook