Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν έχω απατήσει ποτέ αλλά δυστυχώς έχω απατηθεί»

Ο έρωτας που τον απάτησε για έναν άνθρωπο με τον οποίο είναι εδώ και 20 χρόνια μαζί. «Το γεγονός ότι βρήκε προφανώς τον άνθρωπο της ζωής της, εμένα με χαροποιεί...»

kwstas-fragkolias-den-exw-apatisei-pote-alla-dustuxws-exw-apatithei
SHARE THIS
0
SHARES

Στα 27 του δεν έχει απατήσει ποτέ καμία από τις συντρόφους του. ΄Εχει απατηθεί, όμως, ο ίδιος; Απ' ότι φαίνεται, ναι. 

Σε ερωτήσεις περί... απιστίας απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς: Ο παρουσιαστής και πρώην μοντέλο με ιδιαίτερη ειλικρίνεια αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Συγκερκριμένα, να πως απάντησε στην ερώτηση αν τον έχουν απατήσει: «Δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι πως ναι. Υπάρχουν μια-δύο περιπτώσεις που το υποπτεύομαι». Μάλιστα δεν έμεινε εκεί και αναφέρθηκε στο παρελθόν του. 
«Όταν ήμουν πιτσιρικάς και ήμουν κακό παιδί, απατούσα, έβγαινα, δεν με ένοιαζε ο άλλος, είχα και τη σχέση λίγο δεδομένη γιατί είχα μία κοπέλα που ήταν ξένη και έμενε μαζί μου οπότε την είχα “περικυκλώσει” κι εγώ - κακώς μεν - έκανα τη ζωή μου. Αυτή αποφάσισε παράλληλα με εμένα να δημιουργήσει μια άλλη σχέση. Χαίρομαι όμως που από τότε - 20 χρόνια και βάλε - είναι με τον ίδιο άνθρωπο. Αν με άφηνε για μία "ξεπέτα" θα με πλήγωνε, αλλά το γεγονός ότι βρήκε προφανώς τον άνθρωπο της ζωής της, εμένα με χαροποιεί»...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook