Μήνυση στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ» από χρηματιστή! Ζητάει 25 εκ. δολάρια αποζημίωση

Ο Άντριου Γκριν ισχυρίζεται ότι είναι ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» και δεν του αρέσει καθόλου ο χαρακτήρας του όπως τον παρουσιάζουν- Με 25 εκ. δολάρια όλα θα τακτοποιηθούν.

minusi-ston-luko-tis-gouol-strit-apo-xrimatisti-zitaei-25-ek-dolaria-apozimiwsi
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο δικηγόρος και τραπεζικός επενδυτής Άντριου Γκριν κατέθεσε μήνυση κατά της εταιρίας Paramount και συνολικά σε όλους τους υπευθύνους της, ζητώντας την άμεση διακοπή της προβολής της ταινίας και 25 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Γκριν είναι γνώριμος του Τζόρνταν Μπέλφορτ -συγγραφέας και εμνευστής του «The Wolf of the Wall Street»- από το παρελθόν, αφού οι δυο τους εργάζονταν μαζί στη χρηματιστηριακή εταιρία Stratton Oakmont. Ο δικηγόρος ισχυρίζεται ότι ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας, ο Νίκι Ρούγκρατ Κόσκοφ, έχει βασιστεί πάνω σε εκείνον. Το «αγκάθι» της ιστορίας είναι ότι δεν του αρέσει καθόλου όπως έχει αποδοθεί ο χαρακτήρας του στην ταινία του Σκορτσέζε.

Συγκεκριμένα, το κείμενο της μήνυσης αναφέρει:

«Ο χαρακτήρας του κύριου Γκριν απεικονίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης στα εταιρικά γραφεία. Επίσης η ταινία περιλαμβάνει άλλες σκηνές που δείχνουν τον χαρακτήρα του κύριου Γκριν να φέρεται απρόσεκτα και ανήθικα, όπως μια συνεύρεση με μια ιερόδουλη. Ο κύριος Γκριν θα συνδεθεί μόνιμα με τα εγκλήματα και την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της κινηματογραφικής περσόνας του, χωρίς ποτέ να έχει κατηγορηθεί, ανακριθεί ή φυλακιστεί για την αισχρή διαγωγή που φαίνεται να έχει στην ταινία».

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απάντηση , αλλά ούτε κι ένα σχόλιο από τους υπεύθυνους της εταιρίας παραγωγής Paramount. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook