Νίκος Κοκλώνης: Στο εδώλιο ο παρουσιαστής του "Celebrity Travel"

Διακστικές περιπέτειες για τον παρουσιαστή της ταξιδιωτικής εκπομπής. Ιδιοκτήτης βίλας ζητάει μισθώματα από το Νίκο Κοκλώνη.

nikos-koklwnis-sto-edwlio-o-parousiastis-tou-celebrity-travel
SHARE THIS
0
SHARES

Τον περασμένο μήνα εκδικάστηκε αγωγή σε βάρος του Νίκου Κοκλώνη, παρουσιαστή του Celebrity Travel του ΑΝΤ1.

Η αγωγή αφορούσε σε οφειλόμενα ενοίκια για βίλα που είχε μισθώσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μπαμ. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Νίκος Κοκλώνης είχε μισθώσει την συγκεκριμένη βίλα, που βρίσκεται στον Δήμο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, για κάποιους μήνες. Ο ιδιοκτήτης ζητάει τα μισθώματα των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2016 και αποζημίωση χρήσεως για τους επόμενους μήνες.

"Είχε αρχίσει να καταβάλλει κάποια στιγμή εκπροθέσμως τα ενοίκια - μετά από πιέσεις και οχλήσεις, αλλά στην συνέχεια δεν κατέβαλλε και πάλι. Από 15 Νοεμβρίου του 2016 δεν κατέβαλλε καθόλου χρήματα...Η συμφωνία προέβλεπε ότι θα το μίσθωνε για ένα τρίμηνο και θα σκεφτόταν εάν ήθελε να το αγοράσει. Όταν έληξε το τρίμηνο, δεν έγινε ανανέωση, γιατί έλειπε στο εξωτερικό και πέρασε ένας μήνας με 'σιωπηλή παράταση'. Έτσι η συμφωνία ανανεώθηκε τον Ιούνιο", λέει ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη στην εφημερίδα Μπαμ.  

Από την πλευρά του Νίκου Κοκλώνη, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, εμφανίστηκε ως μάρτυρας ο υπεύθυνος ασφαλείας του, Σταμάτης Κατσίκης, προκειμένου να καταθέσει υπέρ του στην υπόθεση: "Είμαι υπεύθυνος ασφαλείας του. Αρχικά στην εταιρεία και μετά τον ανέλαβα προσωπικά τον ίδιο. Ξέρω ότι είχε εκάνει έμβασμα και είχε μεταφέρει ένα μεγάλο ποσό για να εξοφλήσει κάποιους μήνες. Είχε κάνει έμβασμα 40 με 45 χιλιάδες ευρώ από εταιρικό λογαριασμό που έχει στην Βουλγαρία" .

Η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με το αν τελικά υπάρχει οφειλή ή όχι αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook