Ντόντι Αλ Φαγέντ: Το καλά κρυμμένο μυστικό για τη σχέση του με την Νταϊάνα

Ενα νέο βιβλίο με ηχηρές αποκαλύψεις για το ειδύλλιο της πριγκίπισσας και του μεγιστάνα αποσύρθηκε υπό τον φόβο των σοβαρών αποκαλύψεων...

ntonti-al-fagent-to-kala-krummeno-mustiko-gia-ti-sxesi-tou-me-tin-ntaiana
SHARE THIS
0
SHARES

Άρον άρον αποσύρθηκε βιβλίο που έγραψε το δεξί χέρι του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ για την Νταϊάνα και τον Ντόντι μετά τις νομικές απειλές του μεγιστάνα.

Στο δελτίο Τύπου για το βιβλίο αναφέρεται πως ο Michael Cole αισθάνθηκε μια συγκάλυψη γύρω από τους θανάτους και έγινε μάρτυρας περίεργων πραγμάτων στις εβδομάδες μετά το μοιραίο τροχαίο. «Αυτή είναι η εκ των έσω ιστορία για το τι πραγματικά συνέβη».

Στην έρευνα για το τροχαίο ο ίδιος είχε καταθέσει πως η Νταϊάνα ήταν έγκυος και ότι ο Ντόντι σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου.

 

Ο Michael Cole, εκπρόσωπος του μεγιστάνα Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, υποσχόταν αποκαλύψεις για τους θανάτους της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγέντ. Το βιβλίο «Diana and Dodi: The Truth» αποσύρθηκε μετά την παρέμβαση του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Το σκανδαλώδες περιεχόμενό του θα παραμείνει κρυφό.

H τελευταία ημέρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη ζωή - Splash
H τελευταία ημέρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη ζωή - Splash

Το βιβλίο θα έδινε μια αποκαλυπτική ματιά για το ειδύλλιο της Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγέντ. Θα έβγαινε με τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατό τους.

 

Η συγκεκριμένη έκδοση, υποσχόταν εκρηκτικές αποκαλύψεις για τη μοιραία νύχτα του Αυγούστου του 1997 αλλά και για τις φήμες συγκάλυψης.

Μυστήριο όμως παραμένει το γεγονός πως ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ έκανε παρέμβαση για να εμποδίσει την κυκλοφορία του, με τον εκδοτικό οίκο Publisher Biteback να είναι εξαγριωμένος και διαμαρτύρεται για επιστολές που στέλνουν οι δικηγόροι του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. 

Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ - SPLASH
Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ - SPLASH

Αυτό όμως που προκαλεί μεγαλύτερη έκπληξη είναι το γεγονός πως ο Michael Cole εργάζεται ως εκπρόσωπος του μεγιστάνα. Κάποτε μάλιστα δήλωσε ότι τον αγαπά σαν πατέρα του. Οι λόγοι για το μπλόκο στην έκδοση του βιβλίου από τον μεγιστάνα Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ παραμένουν άγνωστοι.

 

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ είχε σε κάποιο σημείο δώσει τη συγκατάθεσή του και υποστήριζε την έκδοση του βιβλίου. Είχε μάλιστα δώσει φωτογραφίες από την ιδιωτική του συλλογή. Όταν μάλιστα είδε χειρόγραφο του βιβλίου εξέφρασε το ενδιαφέρον να το παραγγείλει για την οικογένειά του. Ο εκδοτικός οίκος όμως επιβεβαίωσε ότι ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ άλλαξε στάση και ζήτησε στον Michael Cole να μην προχωρήσει στη δημοσιοποίησή του.

Ο εκδότης μάλιστα υποστηρίζει ότι δέχτηκε μια περιττή και αδικαιολόγητη επιστολή του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ παρά το γεγονός πως ο Michael Cole είχε δεσμευτεί να μη δημοσιεύσει το βιβλίο. Ο Michael Cole το αποφάσισε όταν του γνωστοποιήθηκε από την οικογένεια ότι δεν τους ευχαριστούσε να επανεξετάζει τα τρομερά γεγονότα πριν 20 χρόνια.

Ο Michael Cole είχε άμεση πρόσβαση σε πηγές έχοντας συνεργαστεί με τον Αλ Φαγέντ από τη στιγμή που έφυγε από το BBC, το 1998. Ήταν ο μόνος που γνώριζε και τα τρία θύματα του μοιραίου τροχαίου. Την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Ντόντι Αλ Φαγέντ και τον οδηγό Henri Paul. Μάλιστα είχε πληροφορηθεί για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον Βρετανό πρέσβη ώρες πριν ανακοινωθεί επίσημα.

ΕΡΑ
ΕΡΑ

 

Splash
Splash

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook