Οι γυναίκες για το Φίλιππο ήταν σαν τα κατοικίδια ζώα

Ένα βιβλίο με πιπεράτες λεπτομέρειες για το γάμο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

oi-gunaikes-gia-to-filippo-itan-san-ta-katoikidia-zwa
SHARE THIS
0
SHARES

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ έγραψε ένα βιβλίο για το γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Φίλιππο. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά οι πιπεράτες λεπτομέρειες που παραθέτει έκαναν ακόμα και τη Sun που καθόλου δεν ντρέπεται να δημοσιεύει πιπεράτα θέματα να διστάσει να βάλει λεπτομέρειες και αποσπάσματα του βιβλίου.

Ανάμεσα σε αυτές η περιγραφή της πρώτης νύχτας του γάμου της με το Φίλιππο την οποία το υπηρετικό προσωπικό συζητούσε επί χρόνια. Στις 336 σελίδες του βιβλίου η λαίδη Κάμπελ η οποία έχει δημοσιεύσει μια βιογραφία για τη Νταϊάνα καθόλου κολακευτική είναι πιστή οπαδός της βασίλισσας και μάλιστα σε αυτό το βιβλίο την αποκαθιστά σαν μονάρχη που παίζει σοβαρό ρόλο στην πολιτική της χώρας της.

Ο Φίλιππος σύμφωνα με την Κάμπελ φλερτάρει με την άδεια της βασίλισσας αλλά δεν έχει τολμήσει να είναι άπιστος, μάλιστα η συγγραφέας υποστηρίζει πως για τον Φίλιππο οι γυναίκες είναι σαν τα κατοικίδια ζώα, ήταν τα παιχνίδια του.

Η Κάμπελ έχει κατηγορηθεί πως οι λεπτομέρειες που αναφέρει είναι αποκυήματα της φαντασίας της ενώ η ίδια υποστηρίζει με σθένος τις πηγές της αλλά και τον ευτυχισμένο και αδιατάρακτο γάμο της 92χρονης βασίλισσας.

 

ΦΩΤΟ: PA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook