Οταν η Μπιγιονσέ συνάντησε τη Νίκη της Σαμοθράκης (φωτό)

Μπιγιονσέ και Τζέι Ζ χορεύουν μπροστά από δημοφιλή και ανυπολόγιστης αξίας εκθέματα, όπως είναι η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης και η Μόνα Λίζα.

otan-i-mpigionse-sunantise-ti-niki-tis-samothrakis-fwto
SHARE THIS
0
SHARES

Χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια προαναγγελία ή διαφήμιση, το διάσημο ζευγάρι Μπιγιονσέ και Τζέι Ζ κυκλοφόρησε το βράδυ του Σαββάτου ένα νέο άλμπουμ με εννιά τραγούδια, κατά τη διάρκεια της δεύτερης νύχτας τους στο Λονδίνο για την περιοδεία «On the Run II».

 

Την ώρα της συναυλίας τους, λοιπόν, εμφανίστηκε το μήνυμα «Album Out Now» στη γιγάντια οθόνη.
Η συνέχεια ήρθε με ένα teaser βίντεο στο Instagram και το YouTube και η καινούργια κυκλοφορία είναι πλέον διαθέσιμη στο Tidal, την πλατφόρμα στην οποία είναι μεγαλομέτοχοι. Άγνωστο παραμένει αν θα δοθεί στο Spotify και το iTunes.
 

 


Στο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε για το νέο τους τραγούδι «Apes**t», το οποίο υπογράφουν ως «The Carters», η Μπιγιονσέ κι ο Τζέι Ζ, βρίσκονται μέσα στο μουσείο του Λούβρου και χορεύουν μπροστά από δημοφιλή και ανυπολόγιστης αξίας εκθέματα, όπως είναι η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης και η Μόνα Λίζα. Αρκετοί πάντως είναι εκείνοι που θεωρούν «απίστευτο» το γεγονός πως το Λούβρο άνοιξε τόσο απλόχερα τις πόρτες του για το διάσημο ζευγάρι. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook