Παιδική χορωδία «τρόλαρε» τον Γουίλιαμ μπροστά στην Κέιτ - η αμήχανη στιγμή

Η αμήχανη στιγμή όπου μια παιδική χορωδία τραγουδά στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους στη Γαλλία, φέρνοντας σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τον Γουίλιαμ.

paidiki-xorwdia-trolare-ton-gouiliam-mprosta-stin-keit---i-amixani-stigmi
SHARE THIS
0
SHARES

Η αμήχανη στιγμή όπου μια παιδική χορωδία τραγούδησε στο επίσημο δείπνο που δόθηκε προς τιμήν του γαλαζοαίματου ζεύγους στη γαλλική πρεσβεία, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Γουίλιαμ, ο οποίος έμεινε να κοιτάζει κοκκινισμένος και αποσβολωμένος.

 

Την Παρασκευή το βράδυ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, βρέθηκαν σε επίσημο δείπνο στη γαλλική πρεσβεία στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής τους στο Παρίσι. Μιας επίσκεψης που θεωρείται σημαντική όχι μόνο για τις σχέσεις Αγγλίας - Γαλλίας αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά που ο Γουίλιαμ πηγαίνει στο Παρίσι μετά τον θάνατο της μητέρας του.

 

Ομως, το γεγονός έχουν επισκιάσει τα νυχτοπερπατήματα του Γουίλιαμ, με αποτέλεσμα ακόμα και μια παιδική χορωδία που διασκέδασε τους συνδαιτυμόνες του βασιλικού ζεύγους, να του τραγουδά το «Happy» του Φάρελ Γουίλιαμ, δηλαδή το ίδιο τραγούδι το οποίο ο πρίγκιπας χόρεψε με την ψυχή του στο μπαρ όπου διασκέδασε στην Ελβετία.

Ο ίδιος ο Γουίλιαμ έμεινε να κοιτά αποσβολωμένος, ενώ η Κέιτ χαμογέλασε, κρύβοντας την αμηχανία της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

 

Reuters
Reuters

 

Reuters
Reuters

Φωτογραφίες: Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook