Πάμπλουτη κληρονόμος είναι τo πιο κακομαθημένο κορίτσι στο instagram

Κάθε μήνα ξοδεύει 15.000 λίρες σε ψώνια και είναι τόσο πολύ στον κόσμο της, που πιστεύει ότι ο μέσος Βρετανός διαθέτει 5.000 λίρες για να ξοδεύει σε αγορές...

pamplouti-klironomos-einai-to-pio-kakomathimeno-koritsi-sto-instagram
SHARE THIS
0
SHARES

Αυτό είναι το πιο κακομαθημένο κορίτσι στο instagram. Κάθε μήνα ξοδεύει 15.000 λίρες σε ψώνια και είναι τόσο πολύ στον κόσμο της, που πιστεύει ότι ο μέσος Βρετανός διαθέτει 5.000 λίρες για να ξοδεύει σε αγορές κάθε μήνα.

Η 20χρονη Lana Scholaro είναι κληρονόμος πολυ-εκατομμυριούχου μεγιστάνα των ορυχείων και δεν διστάζει να ξοδεύει κάθε μήνα σε πολυτελή υποδήματα, τσάντες και ρούχα, όσα οι περισσότεροι άνθρωποι κερδίζουν σε ένα χρόνο.

Αλλά αυτό που την κάνει εκνευριστική, δεν είναι το γεγονός ότι είναι πλούσια, αλλά η  προβολή και η επίδειξη της σπάταλης ζωής της στο instagram.

 

Είναι ένα από τα πλούσια παιδιά του Instagram, μια ομάδα υπερ-πλούσιων νεαρών οι οποίοι καυχώνται για πολυτελή ζωή τους.

 

Η κληρονόμος Lana Scolaro, εμφανίζεται σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή των προνομιούχων αυτών νέων, το οποίο έχει τίτλο: Σταματήστε να είστε φτωχοί.

 

 

Τα... κακά αυτά παιδιά, δεν σταματούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους ενώ κάνουν πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς μπορούν μόνο να ονειρεύονται, όπως το να πετούν με ιδιωτικά τζετ, να ταξιδεύουν με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, να δειπνούν στα πιο πολυτελή εστιατόρια του κόσμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook