Παντρεύονται Ελισάβετ Μουτάφη-Μάνος Νιφλής, στη Σαντορίνη

Η πρώτη μέρα του φθινοπώρου θα είναι η μεγάλη μέρα για το ερωτευμένο ζευγάρι.

pantreuontai-elisabet-moutafi-manos-niflis-sti-santorini
SHARE THIS
0
SHARES

Έτοιμοι για το μεγάλο "ναι"  είναι η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής. Το ζευγάρι ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο του που θα γίνει στη Σαντορίνη.Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο πανέμορφο Εμπορειό της Σαντορίνης σε έναν γάμο με πέντε κουμπάρους, σύμφωνα με το real life.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι: οι φίλοι της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου μαζί με τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, ο cast director Άκης Γουζουρλίδης και οι δικηγόροι και φίλοι του γαμπρού Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

Οι δυο κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο θα είναι τα δυο παρανυφάκια, ενώ οι καλεσμένοι θα είναι γύρω στα 100 άτομα. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει πάρτι στο «Sea Side by Notos».

Το νυφικό θα είναι δια χειρός του θείου της ηθοποιού, Μάκης Τσέλιου και της μητέρας της νύφης, Φιλομήλας, η οποία είναι το δεξί χέρι του σχεδιαστή. Και το γαμπριάτικο κοστούμι, που θα είναι σε αποχρώσεις του μπλε, θα σχεδιαστεί από τον Μάκη Τσέλιο, ενώ έχει αναλάβει να ντύσει και τους κουμπάρους του ζευγαριού. Και οι μπμπονιέρες θα έχουν την υπογραφή του και αναμένεται να έχουν νησιώτικες αναφορές. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook