Πράξη υπέρτατης αγάπης: Θέλει να υιοθετήσει παιδί από τα χωριά SOS

"Κάναμε μία πολύ σοβαρή και συγκινητική κουβέντα. Το καθεστώς υιοθεσίας στην Ελλάδα είναι δύσκολο καθεστώς".

praksi-upertatis-agapis-thelei-na-uiothetisei-paidi-apo-ta-xwria-sos
SHARE THIS
0
SHARES

Συγκίνησε ο Γιώργος Τσαλίκης όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδινε στην εκπομπή Happy Day μίλησε για την επιθυμία που έχει μαζί με τη σύζυγό του Δώρα, να υιοθετήσουν ένα παιδί. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει ήδη 3 γιους. 

«Έκανα μία συνεργασία με μία εταιρεία που έχει parking κοντά στο αεροδρόμιο, η οποία πήρε την απόφαση να δώσει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων στα Παιδικά Χωριά SOS.Τους είπα μακάρι όλοι να δίναμε ένα ποσοστό από αυτά που βγάζαμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Έκανα μία επαφή με τον κ. Πρωτόπαππα, τον Πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS και με τη Δώρα κάναμε μία κουβέντα, να υιοθετούσαμε ένα παιδάκι».

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα συναισθήματά του, τις δυσκολίες που έχει μία υιοθεσία στην Ελλάδα και για τις αντιδράσεις των γιων του: «Θεωρώ ότι είναι μία υπέρτατη πράξη αγάπης και προσφοράς, όταν έχεις αποκτήσει βιολογικά τρία παιδιά, να δώσεις σε ένα παιδάκι την ευκαιρία. Κάναμε μία πολύ σοβαρή και συγκινητική κουβέντα. Το καθεστώς υιοθεσίας στην Ελλάδα είναι δύσκολο καθεστώς. Όταν υπάρχουν βιολογικά παιδιά στην οικογένεια πρέπει να παρακολουθεί ψυχολόγος την οικογένεια για έξι μήνες, για να προετοιμάσει τα παιδιά και τους γονείς. Κάναμε μία μικρή κουβέντα με τους γιους μου και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ έντονα και αν το ακούσετε κάποια στιγμή μην εκπλαγείτε καθόλου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook