Ψυχολογικά και σωματικά εξαντλημένη η Μαρκλ: Ποιοι την... απήγαγαν

Η ομηρία και οι απαγωγείς της Μέγκαν Μαρκλ: Η εξαντλητική - σωματικά και ψυχολογικά - εμπειρία της.

psuxologika-kai-swmatika-eksantlimeni-i-markl-poioi-tin-apigagan
SHARE THIS
0
SHARES

Η μεταμόρφωση της Μέγκαν Μαρκλ από Αμερικανίδα ηθοποιό σε βρετανίδα πριγκίπισσα είναι μια αρκετά απαιτητική διαδικασία. Εκτός από τον τρόπο ομιλίας, το περπάτημα, τη γλώσσα του σώματος, υπάρχει μια πολύ απαιτητική εκπαίδευση που αφορά από την απαγωγή της μέχρι το να οδηγεί ανάποδα και με ταχύτητες. 

Αρχικά, ξεκίνησε μαθήματα οδήγησης από τον αγαπημένο της, πρίγκιπα Χάρι, προκειμένου να μάθει να οδηγεί από την αριστερή πλευρά του δρόμου. Παράλληλα, η 36χρονη μαθαίνει πως να οδηγεί όχημα με ταχύτητες μετά από πολλά χρόνια οδήγησης ενός αυτόματου στον Καναδά και στις ΗΠΑ. 

Ακόμη, η μέλλουσα πριγκίπισσα μαθαίνει πώς να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς στο πλαίσιο ενός προγράμματος σε θέματα ασφάλειας. 

REUTERS
REUTERS

Πηγές αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει υποβάλει αίτηση για προσωρινή άδεια οδήγησης στη Βρετανία. Οι επισκέπτες του Ηνωμένου Βασιλείου από χώρες εκτός της ΕΕ επιτρέπεται να οδηγούν ένα μικρό όχημα για διάστημα έως 12 μηνών από τη στιγμή της πρώτης εγκατάστασής τους, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν δίπλωμα οδήγησης από τη χώρα καταγωγής τους.  

Εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να οδηγούν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την έλευση του ενός έτους, πρέπει να πάρουν μια προσωρινή άδεια οδήγησης και να δώσουν γραπτές και πρακτικές εξετάσεις.

Οι πηγές ανέφεραν επίσης πως η Μέγκαν κάνει εξάσκηση μέσα στους χώρους του παλατιού του Κένσινγκτον, όπου ζει με τον Χάρι, καθώς θέλει να οδηγεί στο μέλλον.

REUTERS
REUTERS

Και παρόλο που όλα τα βασιλικά θωρακισμένα οχήματα είναι πλέον αυτόματα, είναι σημαντικό, λένε οι πηγές, πως η Μαρκλ θα πρέπει να μάθει να οδηγεί με ταχύτητες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Οι πηγές λένε, ότι όπως και οι περισσότεροι Αμερικανοί της Βόρειας Αμερικής, η Μαρκλ χρησιμοποιούσε πάντα ένα αυτόματο όχημα με το τιμόνι στην αριστερή πλευρά και συγκεκριμένα ένα Audi αξίας 40.000 λιρών. 

Η εικονική απαγωγή της

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τα μαθήματα οδήγησης ήρθαν μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να συμμετείχε σε μία εικονική απαγωγή από τα στρατεύματα της SAS ως μέρος της προετοιμασίας της για την ένταξη της στη βασιλική οικογένεια.

Κατά το διήμερο της εκπαίδευσής της από τις βρετανικές ειδικές δυνάμεις στο πλευρό της πριγκίπισσας ήταν ο πρίγκιπας Χάρι. 

«Παρόλο που η Μέγκαν θα γνώριζε ότι δεν ήταν μια πραγματική κατάσταση σίγουρα θα είχε φοβηθεί. Χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά για να ξέρει πώς ακούγονται οι πυροβολισμοί, σε περίπτωση που βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση», ανέφερε πρώην αξιωματικός των βρετανικών ειδικών δυνάμεων μιλώντας στη Daily Express. 

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτυλίχθηκε το σενάριο της απαγωγής με την Μέγκαν Μαρκλ να κρατείται ως όμηρος

REUTERS
REUTERS

Μεταξύ άλλων διδάχθηκε πώς να... χτίσει τη σχέση της με τους απαγωγείς της. Στην εκπαίδευση συμμετείχαν οι καλύτεροι και πιο σκληροί Βρετανοί κομάντος και σίγουρα, όπως λέει ο πρώην αξιωματικός «η Μέγκαν θα βρήκε την εμπειρία τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, εξαντλητική». 

Στην εκπαίδευση της Μαρκλ συμμετείχαν 30 κομάντος και ήταν η ίδια εκπαίδευση που είχε λάβει πολλά χρόνια πριν η πριγκίπισσα Νταϊάνα.  

EPA
EPA

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook