Ράνια Τζίμα: Δεν υπάρχει έρωτας αν πρώτα δεν υπάρχει...

Για τις καθημερινές της συνήθειες, τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της αλλά και για τον τι είναι έρωτας για εκείνη, μίλησε η Ράνια Τζίμα σε συνέντευξή της.

rania-tzima-den-uparxei-erwtas-an-prwta-den-uparxei
SHARE THIS
0
SHARES

Για τις καθημερινές της συνήθειες, τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της αλλά και για τον έρωτα, μίλησε η Ράνια Τζίμα σε συνέντευξή της στο Τηλέραμα. 

Αναφέρει μεταξύ άλλων: 

-Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ανοίξω τα μάτια μου είναι να απολαύσω έναν βαρύ διπλό καφέ ελληνικό! Το τελευταίο πράγμα που κάνω πριν κλείσω το βράδυ τα μάτια μου είναι να τσεκάρω την κόρη μου!

-Οι σημαντικότεροι άνθρωποι στη ζωή μου είναι ο σύζυγος μου Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η πρώτη μου ξαδέρφη, η Άρτεμις, που είναι «φάρος», όπως συνηθίζω να λέω, για όλα τα σημαντικά της ζωής. Παραδείγματα και οι δύο τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

 

-«Πιστεύω ότι ο έρωτας στην πραγματικότητα είναι θαυμασμός! Δεν μπορείς να ερωτευτείς αυτό που δεν θαυμάζεις.

-Η φράση που λέω πιο συχνά μέσα στην ημέρα είναι «δεν πειράζει...»! Ό,τι έχουμε είναι χρόνος. Πρέπει γρήγορα να προχωράμε παρακάτω!

Άλλωστε, κατά τη γνώμη μου, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ψυχραιμία!

-Το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι ότι παίρνω., πιο σοβαρά απ' όσο πρέπει τα θέματα της δουλειάς και συχνά μεταφέρω την ένταση στους δικούς μου ανθρώπους.

-Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω σε μένα είναι η τάση που έχω να εξαφανίζομαι», λέει η ίδια στο Τηλέραμα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook