Συγκλονίζει η Mαρία Μενούνος μιλώντας για την ελληνική λέξη «υπομονή»

«Πριν την επέμβαση ο ιερέας μου έλεγε συνεχώς στα ελληνικά τη λέξη “Υπομονή”» αναφέρει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, μιλώντας για το πώς αντιμετώπισε την ασθένεια.

sugklonizei-i-maria-menounos-milwntas-gia-tin-elliniki-leksi-upomoni
SHARE THIS
0
SHARES

Πριν τέσσερις μήνες πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και κατάφερε να βγει δυνατή. 

Splash
Splash

Η Μαρία Μενούνος μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε, όταν της βρήκαν όγκο στον εγκέφαλο, προσπαθεί να δίνει στον κόσμο ελπίδα και να στέκεται στο πλάι όσων την έχουν ανάγκη.

Splash
Splash

Μετά το χειρουργείο και την πλήρη ανάρρωσή της, η Μαρία Μενούνος έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα προσπαθεί τώρα να δώσει κουράγιο σε όσους το χρειάζονται. 

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram:

«Πριν την επέμβαση ο ιερέας μου, έλεγε συνεχώς στα ελληνικά τη λέξη “Υπομονή”. Και παραδέχτηκε πως κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο ακόμη και για τον ίδιο.

«Αν η ζωή συμβαίνει σε εμάς και όχι για εμάς, εμείς πρέπει να θυμόμαστε ότι η υπομονή είναι σημαντική και ότι δεν θα γίνουν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμά μας. Θα συμβούν όταν πρέπει να συμβούν. Πιθανότατα να μην είσαι έτοιμος όταν έρθει σε εσένα μια ασθένεια. Από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι έρχεται, όταν πρέπει. 

Ή δεν συμβαίνει για κάποιους άγνωστους σε εμάς λόγους, που αργότερα όμως θα αποδειχτεί πως έχουν νόημα. Είναι μια σπουδαία υπενθύμιση σε όλους μας να εμπιστευτούμε το Θεό, το σύμπαν, ή όποια δύναμη πιστεύει ο καθένας ό,τι υπάρχει». 

 

A post shared by ❤️MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

.

Splash
Splash

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook