Θυμάστε τι έγινε με τον χωρισμό Ελένης -Λάτσιου; Το βίντεο ανατροπή

Η αναδρομή στο παρελθόν των Ράδιο Αρβύλα τούς έκανε να αλλάξουν γνώμη για το πολυσυζητημένο διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου και το σχόλιο που είχαν κάνει τότε...

thumaste-ti-egine-me-ton-xwrismo-elenis--latsiou-to-binteo-anatropi
SHARE THIS
0
SHARES

Έχουν περάσει ήδη δέκα χρόνια από την πρώτη εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, με τόσο πολύ υλικό που δεν μπορούσαν αν το χωρέσουν σε μια και μόνο εκπομπή. Η ανατρεπτική παρέα έχει ξεκινήσει να προβάλει βίντεο από το παρελθόν, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από τους τηλεθεατές. Ανάμεσα σε αυτά πρόβαλαν και εκείνο με την ανακοίνωση του χωρισμού της Ελένης Μενεγάκη από τον Γιάννη Λάτσιο.

«Σε αυτά τα δέκα χρόνια είχαμε ζήσει τον χωρισμό του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη. Στο ΑΜΑΝ είχαμε ζήσει τον γάμο του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη και στο Ράδιο Αρβύλα το χωρισμό. Η επανασύνδεση στην επόμενη εκπομπή. Ήταν μια στιγμή που οφείλω να ομολογήσω την είχα ξεχάσει τελείως. Αλλά όταν την είδα ξανά στο μοντάζ γέλασα τόσο πολύ. Θέλαμε να υποστηρίξουμε τον Γιάννη… Ότι καλά έκανε και χώρισε με την Ελένη. Και είχαμε και επιχείρημα. Μέχρι που ανατράπηκε όλο αυτό», είπε ο Αντώνης Κανάκης προλογίζοντάς το.

Τι περιέχει αυτό το βίντεο που ανατρέπει όσα είπαν; Η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί να χειριστεί μια μηχανή espresso, αλλά κάτι πάει στραβά. Από εκεί ξεκίνησαν όλα για τα αγόρια του Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook