Χωρισμένη στα 2 η οικογένεια Ψάλτη- Στο περιθώριο η σύζυγος από την κόρη

Απόυσα από το μνημόσυνο που τέλεσε η κόρη του Στάθη Ψάλτη ήταν η σύζυγός του, η οποία με τη σειρά της θα τελέσει δικό της μνημόσυνο.

xwrismeni-sta-2-i-oikogeneia-psalti--sto-perithwrio-i-suzugos-apo-tin-kori
SHARE THIS
0
SHARES

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του Στάθη Ψάλτη και όσα χωρίζουν τα μέλη της οικογένειάς του εξακολουθούν να υπάρχουν.

Χθες η κόρη του Μαρία τέλεσε μνημόσυνο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, με τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου να παρίσταται και το θείο της, τον ηθοποιό Γιάννη Ρώτα. Από την άλλη, η χήρα του ηθοποιού Χριστίνα Ψάλτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso, θα τελέσει δικό της μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου, στις 14:30.

 

Σε επικοινωνία της εφημερίδας με την Κάτια Κυβέλου, μητέρα της Μαρίας Ψάλτη, είπε: «η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο». Το νόημα της δήλωσής της επιβεβαιώνει το τι συμβαίνει με τη Χριστίνα , η οποία ήταν απούσα.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της χήρας λέει: «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του».

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook