Χωρισμός για την Tyra Banks μετά τη μάχη να αποκτήσει παιδί

Η Tyra Banks, το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια του «Αμερική Next Top Model» χωρίζει από τον φωτογράφο Erik Asla, ο οποίος είναι ο πατέρας του γιου της York

xwrismos-gia-tin-tyra-banks-meta-ti-maxi-na-apoktisei-paidi
SHARE THIS
0
SHARES

Η Tyra Banks, το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια του «Αμερική Next Top Model» χωρίζει από τον φωτογράφο Erik Asla, ο οποίος είναι ο πατέρας του γιου της York.

 

Από τον Ιούλιο υπήρχαν φήμες ότι το ζευγάρι, που ήταν μαζί πέντε χρόνια, είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Σύμφωνα πάντα με page six  το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις και συνεχίζει να συνεργάζεται τόσο για το μεγάλωμα του παιδιού του όσο και στα επαγγελματικά του σχέδια. 

Τον  Ιανουάριο του  2016 η Tyra Banks είχε αναγγείλει με μια τρυφερή φωτογραφία  το χαρμόσυνο νέο ότι επιτέλους  κατάφεραν και απόκτησαν μωράκι μέσω παρένθετης μητέρας.  

«Το καλύτερο δώρο για το οποίο προσευχηθήκαμε και παλέψαμε επιτέλους έφτασε! Εχει τα δάχτυλά μου και τα μεγάλα μου μάτια και από τον μπαμπά του πήρε το στόμα και το πηγούνι. Ευχαριστούμε τη γυναίκα-άγγελο που κουβάλησε 9 μήνες το αγοράκι μας και προσευχόμαστε για όλους όσοι δίνουν αγώνα για ένα παιδί» είχε γράψει στο Instagram.

«Δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να περάσει κάποιος» είχε εξομολογηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, μιλώντας για τη δυσκολία του να μείνει έγκυος και τις μεγάλες και επώδυνες προσπάθειές της. 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook