
Στην αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23% λόγω του τρίτου μνημονίου απέδωσε την αύξηση των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.
«Δεν πρόκειται για αύξηση των εισιτηρίων» απάντησε ο υπουργός στη κριτική που δέχθηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Επέμενε ότι η κυβέρνηση έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνει σταθερή η μηνιαία και η τριμηναία κάρτα απεριορίστων διαδρομών αλλά και για να μετακινούνται δωρεάν οι άνεργοι.
Υπενθύμισε εξάλλου ότι δεν ανέβηκε η τιμή του μισού εισιτηρίου, ενώ είπε ότι αυξήθηκε ο χρόνος χρήσης εισιτηρίου από τα 70 λεπτά στα 90 λεπτά.
Τέλος δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για την επιχείρηση διαστρέβλωσης της αλήθειας..
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr