Οξύτατη επίθεση κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, καταλογίζοντάς της ότι αρνήθηκε να πάρει θέση στην επίθεση του Γιάννη Λαγού εναντίον της.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1, η Λιάνα Κανέλλη, ανέφερε: «Κάποια στιγμή, να με θυμηθείτε, θα παίζουν το κοινοβουλευτικό παιχνίδι με τη μάνα του λόχου γιατί εξελίσσεται σε μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής η κ. Κωνσταντοπούλου…».
«Παιχνίδι δημοσίων σχέσεων»
«Η Βουλή έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για την Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να γίνεται ένα παιχνίδι δημοσίων σχέσεων τάχα μου δήθεν κοινοβουλευτικής τυπικότητας», είπε και άσκησε κριτική για την κλήση στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής: «Καθόταν ο Παππάς, ο λάτρης του Μουσολίνι και του Χίτλερ, στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής να αποφασίσει το μέλλον της χώρας, των Ενόπλων Δυνάμεων και τις σχέσεις με τους Τούρκους…».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr