Βενιζέλος: «Αλληλέγγυος του κ. Καμμένου είναι ο κ. Τσίπρας»

Σχετικά με την βράβευση του πρωθυπουργού στο Παρίσι επεσήμανε ότι εκτιμά τη λεπτή γαλλική ειρωνεία

benizelos-allilegguos-tou-k-kammenou-einai-o-k-tsipras
SHARE THIS
0
SHARES

Στην αναβολή για τη Δευτέρα της συζήτησης της επερώτησης για την πώληση στρατιωτικού υλικού αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης του E-kyklos με τίτλο: «Δικαιοσύνη και Επενδύσεις».

Ο κος Βενιζέλος είπε πως για τον κ. Καμμένο δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός, ωστόσο ανέφερε ότι «η συζήτηση θα γίνει τη Δευτέρα και νομίζω ότι σήμερα ο κ. Τσίπρας ανέλαβε αλληλέγγυα και εις ολόκληρον την ευθύνη».

Σχετικά με την βράβευση του πρωθυπουργού στο Παρίσι επεσήμανε ότι εκτιμά τη λεπτή γαλλική ειρωνεία, όπως χαρακτηριστικά είπε και ανέφερε: «Πρέπει να βραβευτεί ο κ. Τσίπρας γιατί γλιτώσαμε από την απόλυτη καταστροφή που ο ίδιος απείλησε να προκαλέσει το 2015. Εξακολουθούμε όμως πάντα να υφιστάμεθα τις βαριές συνέπειες της πολιτικής που ακολουθεί έκτοτε και η οποία δεν δίνει πραγματική προοπτική στην πραγματική οικονομία. Είμαστε στη στασιμοχρεοκοπία πάνω στην επιφάνεια του νερού. Δεν βυθιζόμαστε αλλά και δεν απογειωνόμαστε».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «για περάσουμε στη φάση της κανονικότητας πρέπει να έχουμε ένα πραγματικό εθνικό σχέδιο, συγκεκριμένο, υπεύθυνο, προοδευτικό. Ο Κύκλος Ιδεών συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή, με συνέδρια, εκδηλώσεις. Σήμερα τη σχέση έννομης τάξης και επενδύσεων, δικαστικού συστήματος και επενδύσεων, για να μπορέσουμε να δώσουμε πρακτικές απαντήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook