Βουλευτής Κεντρώων: Μου είπαν να κόψω εισιτήριο στη ΔΕΘ - Ήταν υποτιμητικό!

Διαμαρτύρεται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας, καθώς, όπως υποστηρίζει, του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ αν και είχε πρόσκληση.

bouleutis-kentrwwn-mou-eipan-na-kopsw-eisitirio-sti-deth---itan-upotimitiko
SHARE THIS
0
SHARES

Διαμαρτύρεται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας, καθώς, όπως υποστηρίζει, του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ αν και είχε πρόσκληση. 

Η πραγματικότητα όμως, την οποία αποκάλυψε ο ίδιος, είναι η εξής:

«Μου έστειλαν πρόσκληση και την είχα στο κινητό, κάτω κάτω έγραφε ότι ήταν για τα εγκαίνια, αλλά δεν το είδα και πήγα 2-3 μέρες μετά», είπε.

Ο κ. Καβαδέλλας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αφού έκανε λόγο για το «σάπιο και διεφθαρμένο κράτος-παρακράτος του κ. Τσίπρα» διευκρίνισε ότι είχε λάβει πρόσκληση για τα εγκαίνια της Έκθεσης, στα οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί και πήγε λίγες μέρες αργότερα.

"Ήταν μια κυρία εκεί που είχε ένα πολύ ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος, θα έπρεπε να με καλωσορίσει... Με κοίταζε εμένα και κοίταζε μέσα και κάτι δημοσιογράφους, κοίταζε από εδώ και κοίταζε από εκεί, με το μυαλό της σκέφτηκε μην μπει αυτός μέσα και πει τίποτα για τη Μακεδονία... Δεν με άφησε να μπω και μου είπε ως βουλευτής που είστε πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα και να πάτε στην ουρά να πληρώσετε και να μπείτε. Αυτό είναι υποτιμητικό για μία θεσμική επίσκεψη..." ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καβαδέλλας που αντιπαρέβαλε ότι, "οι δημοσιογράφοι έμπαιναν επιδεικνύοντας μόνο την ταυτότητά τους" και ανέφερε ότι "δεν ήθελαν να μπω, δημιούργησαν κλίμα και μέσα ήταν οι δημοσιογράφοι".

Φωτό: Ευρωκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook