Βούλτεψη: Ο Τσίπρας στον αστερισμό του «τζάμπα»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε λόγο για «βροχή δισεκατομμυρίων από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης». Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού.

boultepsi-o-tsipras-ston-asterismo-tou-tzampa
SHARE THIS
0
SHARES

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, δήλωσε: «Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ. Εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα», μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων. Χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, «γέννησε» εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά… επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας.»

«Βροχή έπεσαν σήμερα τα δισεκατομμύρια από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.» συνέχισε η κυβερνητική εκπρόσωπος. «Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε 9 δις ευρώ για τον πρώτο χρόνο, την ώρα που είναι βέβαιο ότι με το απατηλό «πρόγραμμά» του θα έχουμε φύγει από το ευρώ. Υποτιμώντας τη μνήμη και τη νοημοσύνη του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως έχει για αρχηγό κάποιο μάγο. Με τη διαφορά ότι είναι πια σίγουρο πως αυτός ο μάγος θα μετατρέψει τα ευρώ σε δραχμές!» κατέληξε η κ. Βούλτεψη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook