Ενότητα και εμπιστοσύνη ζήτησε η Φώφη Γεννηματά ενόψει εκλογών

Αυτή την ώρα οι υποψήφιοι για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς συμμετέχουν στο πρώτο debate

enotita-kai-empistosuni-zitise-i-fwfi-gennimata-enopsei-eklogwn
SHARE THIS
0
SHARES

Ισχυρό μήνυμα ενότητας, απούσα από την πρώτη τηλεοπτική αντιπαράθεση των υποψηφίων για τον νεο φορέα της κεντροαριστεράς, έστειλε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά από το Νέο Ηράκλειο, ζητώντας καθαρή εντολή ενόψει των εκλογών. 

«Από το Ηράκλειο στο Νέο Ηράκλειο είμαστε κάθε μέρα πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο αποφασισμένοι» ανέφερε. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε συγκέντρωση φίλων και στελεχών της παράταξης στο Νέο Ηράκλειο υπογραμμίζοντας πως η μεγάλη Κεντροαριστερά γίνεται πράξη.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση , τονίζοντας ότι αποτελούν τα δυο άκρα της  συντηρητικής πολιτικής.

«Διεκδικούμε την ενίσχυση μας στηριγμένοι στο ήθος και στις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης τόνισε η Φώφη Γεννηματά, ενώ αναφερομένη στις εκλογές για την ανάδειξη του πρόεδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, σημείωσε: «Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώ καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε μαζί. Ζητώ εντολή για την ανατροπή αυτού του πολιτικού σκηνικού»

Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα οι υποψήφιοι για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς συμμετέχουν στο πρώτο debate στο action24. Η Φώφη Γεννηματά αρνήθηκε να παραστεί ξεκαθαρίζοντας πως θα συμμετάσχει μόνο σε τηλεμαχίες που έχει αποφασίσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου με τη σύμφωνη γνώμη όλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook