Επανεμφάνιση Δούρου με ...παράπονο: Δεν είμαι εξαφανισμένη

«Θέλω να πως στους συμπολίτες μου ότι δεν είμαι εξαφανισμένη στα άσχημα και παρούσα στις κορδέλες και τα εγκαίνια», είπε.

epanemfanisi-dourou-me-parapono-den-eimai-eksafanismeni
SHARE THIS
0
SHARES

«Από τις 12.30 το μεσημέρι της μαύρης Δευτέρας ως τα ξημερώματα της Τρίτης ήμουν παρούσα στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων», υποστήριξε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου θέλοντας να δείξει ότι έκανε τα πάντα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, λέγοντας μάλιστα πως κάποιοι ήθελαν να τη δουν στα διάφορα μέτωπα της πυρκαγιάς ή να βγαίνει στο δελτίο κάποιου καναλιού.

«Θέλω να πως στους συμπολίτες μου ότι δεν είμαι εξαφανισμένη στα άσχημα και παρούσα στις κορδέλες και τα εγκαίνια», είπε σε συνέντευξή της στη Νέα Σελίδα. 

Η κ. Δούρου έστρεψε τα βέλη της σε πολιτικούς λέγοντας ότι «δεν θα τους ακολουθήσω στην επικοινωνιακή εκμετάλλευση της τραγωδίας» ενώ επιτέθηκε για άλλη μία φορά σε δημοσιογράφους, σημειώνοντας πως «γινόμαστε μάρτυρες μιας δημοσιογραφίας που δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τα θύματα, αλλά για να κάνει προπαγάνδα πατώντας πάνω στους νεκρούς και τα αποκαϊδια».

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI αρχείου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook