
Κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προκαλώντας ζημιές και γράφοντας τη λέξη «αλληλεγγύη» στον τείχο.
Οι κουκουλοφόροι, μέλη του αντιεξουσιαστικού κινήματος, πέταξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και αποχώρησαν τρέχοντας μέσω της οδού Γενναδίου, όπου βρίσκεται το γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Ωστόσο, στον ίδιο όροφο με το γραφείο του βουλευτή στεγάζεται και ο Οικοδομικός Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Ελλήνων δικαστών και εισαγγελέων Αθήνας.
Εκεί έγραψαν και το σύνθημα" αλληλεγγύη". Οπως αναφέρουν εκτιμήσεις από την ΕΛ.ΑΣ. στόχος των κουκουλοφόρων ήταν πιθανότατα ο δικαστικός συνεταιρισμός και ενδεχομένως συνδυαστικά, το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ.
Επίθεση στο γραφείο μου τώρα pic.twitter.com/qTmPMVNuoy
— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) June 7, 2018
Για τον κουφοντίνα διαδηλωναν σε εμενα pic.twitter.com/QJKq1Cc9Yo
— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) June 7, 2018
Bαρβιτσιώτης: Η καταδίκη πρέπει να είναι άμεση
Δήλωση έκανε ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της
Νέας Δημοκρατίας για την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε στο πολιτικό του γραφείο:
«Για τρίτη φορά, μέσα λίγα χρόνια, το πολιτικό μου γραφείο γίνεται στόχος κουκουλοφόρων και ομάδων αντιεξουσιαστών.
Για πολλοστή φορά, το τελευταίο διάστημα, το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε κέντρο ανομίας και παραβατικότητας.
Είναι σαφές ότι η καταδίκη σε τέτοιου είδους επιθέσεις οφείλει να είναι άμεση, καθολική, κατηγορηματική και απόλυτη. Γιατί -πάνω από όλα- αποτελούν πλήγμα για την ίδια τη Δημοκρατία μας.
Και είναι, επίσης, σαφές ότι οι επιθέσεις αυτές προσωπικά δε με πτοούν. Το αντίθετο. Με δυναμώνουν, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο και τις ίδιες αξίες το συμφέρον της πατρίδας και των συμπολιτών μου».

ΦΩΤΟ: Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr