Επίθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη: Πες μου... κυρ εισαγγελέα

Ακατάπαυστος ο κ. Πολάκης στο αγαπημένο του Facebook. Επιτέθηκε ξανά στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Ηριάννας και του... Παντελή! Μετά το άλλαξε στο σωστό.

epithesi-polaki-sti-dikaiosuni-pes-mou-kur-eisaggelea
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ακατάπαυστος ο κ. Πολάκης  στο αγαπημένο του Facebook. Επιτέθηκε ξανά στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Ηριάννας και του... Παντελή! Μετά το άλλαξε στο σωστό "Περικλής". 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο προσωπικό του προφίλ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε την απορριπτική απόφαση του Εφετείου στις αιτήσεις αναστολής των ποινών της Ηριάννας και του Περικλή, οι οποίοι πρωτόδικα έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς

Λίγη ώρα μετά τις 11 το βράδυ ο Παύλος Πολάκης προέβη σε επίθεση στον Εισαγγελέα της υπόθεσης, καθώς εκείνος ήταν που πρότεινε στο Δικαστήριο την απόρριψη της αίτησης των δύο νέων ανθρώπων. Έγραψε λοιπόν ο αναπληρωτής υπουργός:

«Πεσμου Κυρ-εισαγγελέα (Γεράκη): Πότε κοιμήθηκες πιο ανάλαφρα; Όταν αναβλήθηκε η δίκη για τη Ζημενς επειδή δεν είχε μεταφραστεί το βούλευμα ή σήμερα που κράτησες στη φυλακή την Ηριάνα και τον Περικλή;;;;;;;;».

 

Βέβαια δεν απέφυγε κάποια ορθογραφικά λάθη αυτό όμως είναι λιγότερο σημαντικό από την γκάφα στην πρώτη ανάρτηση στην οποία έγραφε:

 

Ποιός Παντελής; Τον Περικλή εννοεί ο κ. Πολάκης και αντιλήφθηκε το λάθος του το οποίο και διόρθωσε άμεσα. 

Ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί και νωρίτερα στη Δικαιοσύνη όταν έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου, όταν και έγραψε:

«Δεν είναι ΤΥΦΛΗ!!!! Είναι ολοστραβη και εξυπηρετεί σχέδιο .....(ένα τμημα της σοβαρό). Αν ήταν Ακης ,Χριστοφοράκος,στέλεχος της νοβαρτις,λαμόγιο που πήρε μίζες ,Χρυςαυγίτης δολοφόνος θα ήταν έξω......»

 

Φωτό: Ευρωκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook