Επιχείρηση επαναπροσέγγισης Τσίπρα - Ιερώνυμου στον... Άη Στράτη

Η κοινή παρουσία μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία του Μεγάρου Μαξίμου και της Αρχιεπισκοπής.

epixeirisi-epanaproseggisis-tsipra---ierwnumou-ston-ai-strati
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ευκαιρία επαναπροσέγγισης θα έχουν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, καθώς θα επισκεφθούν ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου τον Αϊ Στράτη.

Η κοινή παρουσία μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία του Μεγάρου Μαξίμου και της Αρχιεπισκοπής για να είναι ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Μακαριώτατο. Εξάλλου θα είναι η πρώτη φορά που ο Αλ. Τσίπρας ως Πρωθυπουργός θα παραστεί σε εκδηλώσεις για εθνική εορτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος θα φτάσει στη Λήμνο το πρωί της Πέμπτης και στη συνέχεια θα μεταβεί στον μητροπολιτικό ναό, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για τον Αϊ Στράτη όπου θα διανυκτερεύσει. Εκεί ο Αρχιεπίσκοπος θα επισκεφτεί το σχολείο και το στρατιωτικό φυλάκιο, ενώ την ημέρα της εθνικής επετείου θα χοροστατήσει στη δοξολογία που θα ψαλλεί στον ναό του νησιού και θα παραστεί στις υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις.

Εκεί θα βρεθεί και ο Αλ. Τσίπρας και θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν και από κοντά, στον απόηχο των όσων έχουν γίνει μεταξύ κυβέρνησης και Εκκλησίας. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook