Γαλάζιος ανένδοτος για Καμμένο - Πολάκη

Με καθημερινές ανακοινώσεις η ΝΔ θα συντηρεί το ζήτημα των τηλεφωνικών επικοινωνιών του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

galazios-anendotos-gia-kammeno---polaki
|
SHARE THIS
0
SHARES

Με καθημερινές ανακοινώσεις η ΝΔ θα συντηρεί το ζήτημα των τηλεφωνικών επικοινωνιών του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1 όπως επίσης και για τις πρωτοφανείς επιθέσεις του Παύλου Πολάκη στην δικαιοσύνη.

Παράλληλα έχει δοθεί εντολή σε όλα τα στελέχη σε κάθε ευκαιρία να αναφέρονται σε αυτές τις δύο υποθέσεις. Στο Μοσχάτο εκτιμούν ότι οι πρακτικές Καμμένου έχουν προκαλέσει ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή με τις αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ολοένα να αυξάνονται. Από την άλλη οι ύβρεις του αναπληρωτή υπουργού υγείας προκαλούν το κοινό αίσθημα και δείχνουν την άποψη που έχει η κυβέρνηση για τους δικαστές, γι αυτό τον λόγο από την ΝΔ ταυτίζουν διαρκώς τον Αλέξη Τσίπρα με τον Παύλο Πολάκη. Στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζουν πως τα δύο αυτά συγκεκριμένα πρόσωπα μπορεί να αποβούν μοιραία για το μέλλον της κυβέρνησης, όπως επίσης ότι έχει χαθεί οριστικά το ηθικό πλεονέκτημα για το Μαξίμου. 

Η ΝΔ και παρά την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα, θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον υπουργό Άμυνας. “Ο Πάνος Καμμένος δεν ζητούσε την Δευτέρα από την ΝΔ να καταθέσει αίτημα για προανακριτική επιτροπή; Εμείς θα καταθέσουμε για εξεταστική; Ας πει στον Τσίπρα να την δεχτεί” έλεγε στο Thetoc στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποστήριξε πως “θα πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, η οποία θα πρέπει να ερευνηθεί. Αν αυτό δεν γίνει τότε οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα είναι εκτεθειμένοι" είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  

Παράλληλα στην τηλεοπτική του συνέντευξη αναρωτήθηκε τι άλλαξε μέσα σε ένα χρόνο όταν ο Αλέξης Τσίπρας συναντούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μαξίμου και ο Νίκος Παππάς πανηγύριζε που ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας κέρδισε τηλεοπτική άδεια. “Δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Μαρινάκη. Και οι σχέσεις μου με τους επιχειρηματίες, όλους τους επιχειρηματίες, είναι σχέσεις οι οποίες προσδιορίζονται από το θεσμικό μου ρόλο. Ο κ. Τσίπρας συναντούσε τον κ. Μαρινάκη. Ο κ. Παππάς συναντούσε τον κ. Μαρινάκη και δεν είδα ο κ.Τσίπρας και ο κ. Παππάς να ενοχλούνται από την υπόθεση αυτή, η οποία είναι γνωστή εδώ και δύο χρόνια …” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Επίσης εκκρεμεί να συζητηθεί στην ολομέλεια της βουλής και η επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει η κοινοβουλευτική ομάδα ΝΔ για τον υπουργό Άμυνας από τον οποίο ζητά να απαντήσει σε 15 ερωτήματα για την επίμαχη υπόθεση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook