Γεννηματά:Η επίσκεψη Ερντογάν τείνει να καταλήξει σε ναυάγιο

«Φιάσκο η επίσκεψη στις ΗΠΑ, μεγαλύτερο φιάσκο η επίσκεψη Ερντογάν, που τείνει να καταλήξει σε ναυάγιο» ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

gennimatai-episkepsi-erntogan-teinei-na-kataliksei-se-nauagio
SHARE THIS
0
SHARES

 Επικριτική για την προετοιμασία της επίσκεψης Ερντογάν εμφανίστηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επισημαίνοντας ότι συνεχώς ο κ. Τσίπρας πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος. Η κ. Γεννηματά εμφανίστηκε αιχμηρή και κατά του ΠτΔ τον οποίο φωτογράφισε λέγοντας  «ποτέ ως τώρα δεν έχει τεθεί από την χώρα μας ζήτημα ερμηνείας, και ατόπως ετέθη».

Η δήλωση   

«Οι άκαμπτες δηλώσεις Ερντογάν μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη αρχικά είχαμε προβλέψει και τονίσει: ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως διπλωματική προετοιμασία της επίσκεψής του. Απαράδεκτο αλλά κυρίως επικίνδυνο για την χώρα» σημείωσε σε δήλωσή της.

Οπως τόνισε η Φ. Γεννηματά «συνεχώς ο κ. Τσίπρας «πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος», και δυστυχώς μαζί του τα Ελληνικά συμφέροντα» και σημείωσε: «Φιάσκο η επίσκεψη στις ΗΠΑ, μεγαλύτερο φιάσκο η επίσκεψη Ερντογάν, που τείνει να καταλήξει σε ναυάγιο».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής προσέθεσε ότι «ζήτημα αναθεώρησης της συνθήκης δεν υπάρχει», ότι «ποτέ ως τώρα δεν έχει τεθεί από την χώρα μας ζήτημα ερμηνείας, και ατόπως ετέθη».

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «οι απαράδεκτες θέσεις του Τούρκου Προέδρου και η συζήτηση στην οποία μπήκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όχι μόνο δεν προάγουν τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά τις γυρίζουν σημαντικά βήματα πίσω» για να καταλήξει: «Η Ελληνική Κυβέρνηση –και πρώτα ο Πρωθυπουργός- έχει μεγάλη ευθύνη για τα όσα συνέβησαν σήμερα».

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook