« Ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου. Μου τηλεφώνησε τον Οκτώβριο για να γυρίσω πίσω στο κόμμα» ανέφερε προσερχόμενη στη Βουλή το Σάββατο η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και νυν ανεξάρτητη Χρυσούλα Γιαταγάνα.
Συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κ. Γιαταγάνα ανέφερε πως είχε γνωρίσει τον Γιώργο Αποστολόπουλο ως συνεργάτη του κ Πάνου Καμμένου.
Και διέψευσε και τον κ. Καμμένο που ανέφερε στην έκτακτη συνέντευξή την Παρασκευή πως ο Γ. Αποστολόπουλος αποχώρησε σημειώνοντας: «Εκεί είναι ακόμα Για να καταλάβετε ο κ. Αποστολόπουλος με πήρε τηλέφωνο τον περασμένο Οκτώβριο και μου ζήτησε να επιστρέψω πίσω στο κόμμα.»
Και η ίδια γνωστοποίησε και την απάντησή της «αντε πήγαινε από ‘δω».
Σχετικά με το dvd που κατέγραψε τον διάλογο Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου αρνήθηκε να το σχολιάσει γιατί είναι «απόσπασμα και μοντάζ» όπως είπε αλλά από την άλλη άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Ακόμη και «να είναι στημένη η δουλειά» από Καμμένο και Αποστολόπουλο όπως είπε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr