Η Γεννηματά στην Πειραϊκή: Τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά είναι η πρώτη πολιτική αρχηγός που επισκέφθηκε την περιοχή.

i-gennimata-stin-peiraiki-terasties-euthunes-tis-kubernisis
|
SHARE THIS
0
SHARES

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης γι’ αυτή την οικολογική καταστροφή είναι τεράστιες. Τέσσερεις  μέρες μετά το ναυάγιο το πετρέλαιο έχει φτάσει στον Πειραιά και την Γλυφάδα πλησιάζει, την Βούλα, την Βουλιαγμένη και είναι απειλή για ολόκληρη την παραλιακή ζώνη». 

Με τη φράση αυτή σχολίασε το εξελισσόμενο περιβαλλοντικό έγκλημα στον Σαρωνικό μετά το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, η οποία είναι η πρώτη πολιτική αρχηγός που επισκέφθηκε την περιοχή.

Αρχικά έφτασε στον στον όρμο Αφροδίτης στην Πειραϊκή, μαζί με τον Δήμαρχο του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στη Σαλαμίνα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «διαβεβαίωναν οι συναρμόδιοι υπουργοί από την Τρίτη ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, έχει ελεγχθεί . Τόσες μέρες μετά προσπαθούν σήμερα να συντονιστούν. Βεβαίως υπάρχουν και σοβαρότατες ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν όσον αφορά το πλοίο. Όμως  αυτή την στιγμή απαιτούμε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για να αντιμετωπιστεί η ρύπανση και να  ληφθούν άμεσα μέτρα για την στήριξη των επαγγελματιών που επλήγησαν από αυτή την καταστροφή».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: INTIMEnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook