Η Παπαρήγα «τρολάρει» τους...αγουροξυπνημένους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ

Τον συνδικαλιστικό ακτιβισμό του ΣΥΡΙΖΑ ισοπέδωσε η πρώην γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην ομιλία της στη Βουλή!

i-papariga-trolarei-tousagouroksupnimenous-sundikalistes-tou-suriza
SHARE THIS
0
SHARES

 Την «τιμή» του ΠΑΜΕ και την αποδόμηση των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε με τον συνήθη απολαυστικό της τρόπο η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο και ιδιαίτερα τις ρυθμίσεις για τις απεργίες. 

«Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν φρεσκοξυρισμένοι και αγουροξυπνημένοι μετά τις 11 το πρωί στις απεργιακές κινητοποιήσεις για να κάνουν τα χάπενινγκς και άντε να ρίξουν και  κανένα γιαουρτάκι.Μην μιλάτε  λοιπόν στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί» προκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασαν σε σημείο να χαρακτηρίσουν ως φασίστες μέλη του ΠΑΜΕ.  

Η κ. Παπαρήγα δεν έμεινε μόνο εκεί και συνέχισε:« Αριστερό DNA δεν είχε ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο τώρα, άλλα δεν είχε ούτε όταν είχε 4%.Έχετε προσφέρει πάρα πολλά στον εκμαυλισμό συνειδήσεων».

Σύμφωνα με την πρώην  γγ  του ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ένα κίνημα τσακισμένο όπου θα μπορεί με σύγχρονα μέσα να χειραγωγεί  τους εργαζόμενους.

Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν, στο να υιοθετήσουν οι εργαζόμενοι, ως δικούς τους στόχους, τους οποίους μάλιστα βαφτίζουν «εθνικούς» τους στόχους των καπιταλιστών, τόνισε η βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά την τοποθέτησή της στην Ολομέλεια, για την διάταξη που αφορά την απεργία.

Απευθυνόμενη προς την ΝΔ, η κ. Παπαρήγα είπε, ότι είναι γνωστό πως εχθρεύεται την κομμουνιστική ιδεολογία και πρόσθεσε: 

«Διαβάστε μερικά βιβλία και χτυπήστε τη, δεν χρειάζεται να την ταυτίζετε με τις αερολογίες του ΣΥΡΙΖΑ και να τον εμφανίζετε ως κυβέρνηση με κομμουνιστικό προφίλ».

Συμπλήρωσε ότι αυτή η τακτική της ΝΔ, έχει διπλό ρόλο: αφενός να κρύψει τον ανταγωνισμό της με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως προς το ποιος θα έχει το πάνω χέρι, αφετέρου δε, επιδίδεται σε συνειδητό και μελετημένο αντικομμουνισμό.

 

Οι αναφορές σε Παπανδρέου και Καραμανλή και βλαχογιάπηδες 

«Από χρόνια παρακολουθούσα τις ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Καραμανλή ήταν ειλικρινείς  όταν έλεγαν ότι θέλουν να καταργήσουν τους κομματικούς μηχανισμούς  γιατί καταλάβαιναν ότι οι κομματικοί μηχανισμοί δεν λύνουν  το πρόβλημα όπως έγινε από τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν στη Νέα Δημοκρατία. Τώρα εσείς θέλετε ανθρώπους ενσωματωμένους στο σύστημα και όχι στους κομματικούς μηχανισμούς.Τώρα θέλετε γιάπηδες ή εν ανάγκη και βλαχογιάπηδες οι οποίοι θα είναι δεμένοι με το σύστημα, θα αλλάζουν τα κόμματα και αυτοί θα είναι στο σύστημα» συμπέρανε η κ. Παπαρήγα. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook