Και για τον Μαραθώνιο της Αθήνας ερίζουν τώρα ΠΑΣΟΚ & Ποτάμι!

ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ερίζουν και για τον Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλαίσιο της διαμάχης για τα διαδικαστικά της εκλογής αρχηγού.

kai-gia-ton-marathwnio-tis-athinas-erizoun-twra-pasok--potami
SHARE THIS
0
SHARES

ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ερίζουν και για τον Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλαίσιο της διαμάχης για τα διαδικαστικά της εκλογής αρχηγού στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς κατά την Χαριλάου Τρικούπη και του προοδευτικού κέντρου κατά τη Σεβαστουπόλεως. 

Το Ποτάμι επανήλθε στην πρότασή του να υπάρξει μικρή μετάθεση στην εκλογική διαδικασία της 12ης Νοεμβρίου λόγω του Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας και απάντησε αιχμηρά σε όσους στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι αυτό δεν είναι εμπόδιο.

ΠΟΤΑΜΙ: Τότε όλοι τρέχουμε   

«Για τον μεγάλο μαραθώνιο της Αθήνας, το επιτελείο της κυρίας Γεννηματά λέει: «θα κοπεί για 3 ώρες η κυκλοφορία σε ένα κομμάτι του κέντρου». Mα καλά δεν έχουν ούτε ένα νέο που να έχει πάρει μέρος στο μαραθώνιο; Ούτε έναν! Έλεος! Ως προς την ουσία τώρα: όντως η κυρία Γεννηματά επέμενε να γίνουν οι εκλογές άρον άρον στις 15 και 22 Οκτωβρίου και με επιμονή του Ποταμιού συμφωνήθηκε να γίνουν Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, όταν δηλαδή θα έχουν εξασφαλιστεί οι συνθήκες για μια εκλογή μαζική και τεχνικά άρτια. Και από τον Νοέμβρη εξαιρέσαμε την 12η του μηνός καθότι όπως έγραψε και ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στου Facebook (από τις 9 Σεπτεμβρίου) "τότε όλοι τρέχουμε ή χειροκροτάμε αυτούς που τρέχουν"».

ΠΑΣΟΚ: Τα έχουμε συμφωνήσει από το Σεπτέμβριο

«Αργά ξύπνησαν στο Ποτάμι. Οι ημερομηνίες των εκλογών έχουν συμφωνηθεί και  ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο, εν γνώσει του Μαραθωνίου», αναφέρει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Τέλεια και παύλα με τα διαδικαστικά και με αυτού του είδους τον διάλογο. Είναι η ώρα της πολιτικής», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Ποτάμι: Θεωρούν τη συμμετοχή του κόσμου δευτερεύον...    

Η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσε ανταπάντηση από το Ποτάμι.     

« Tο επιτελείο της κυρίας Γεννηματά επιμένει να θεωρεί την συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές ως δευτερεύον διαδικαστικό θέμα. Αρνούνται την ηλεκτρονική ψηφοφορία, ζητούν κάλπες την ημέρα του Μαραθωνίου. Εν ολίγοις θέλουν ένα κόμμα μικρό και ελεγχόμενο. Εμείς, αντιθέτως, αγωνιζόμαστε για ένα Κίνημα ανοιχτό και μεγάλο.

Υ.Γ: Όσον αφορά το Μαραθώνιο ο Σταύρος Θεοδωράκης το έχει θέσει στον Νίκο Κ. Αλιβιζάτο από τις αρχές Σεπτέμβρη. Και δημοσίως το έθεσε με συνεντεύξεις του και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα από τις 9 Σεπτεμβρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook