Καραμανλής jr: Αστείο καφενείου ότι υπάρχει συνεργασία Καραμανλή - Τσίπρα

Αναφορικά με τη διαγραφή Αντώναρου, είπε πως «πάντα μια διαγραφή είναι μία λυπηρή διαδικασία».

karamanlis-jr-asteio-kafeneiou-oti-uparxei-sunergasia-karamanli---tsipra
SHARE THIS
0
SHARES

«Ο κ. Αντώναρος εκφράζει αμιγώς προσωπικές θέσεις και δικαίως υπέστη τις συνέπειες για όσα είπε για τον αντιπρόεδρο του κόμματος», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Αχ. Καραμανλής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 

Υπάρχει ένα πολιτικό κουτσομπολιό για τον ποιος εκφράζει ποιον» είπε. Ο καθένας, πρόσθεσε, εκφράζει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να βγαίνουν και να λένε ότι εκφράζει τον τάδε πρώην πρωθυπουργό». 

Ερωτηθείς για τον περίφημο υπόγειο δίαυλο Καραμανλή και Τσίπρα με αφορμή τις επιλογές π.χ. Παυλόπουλου και Παπαγγελόπουλου, ο βουλευτής το χαρακτήρισε «αστείο» και «καφενειακού επιπέδου». 

Αναφορικά με τη διαγραφή Αντώναρου, είπε πως «πάντα μια διαγραφή είναι μία λυπηρή διαδικασία». Το θέμα, συμπλήρωσε, είναι πως «χρησιμοποίησε αρκετά βαρύ λεξιλόγιο και δικαίως υπέστη τις συνέπειες».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο ονοματολογικό, ο κ. Καραμανλής είπε πως η κυβέρνηση μετά το συλλαλητήριο «έχει χάσει τη μπάλα». Αν είναι, τόνισε, «ετερόκλητος όχλος και εθνικιστές όσοι διαδήλωσαν, ας το κρίνουν οι πολίτες». 

Σε άλλο σημείο υποστήριξε για να έρθει συμφωνία θα πρέπει τα Σκόπια να κάνουν ένα βήμα πίσω γιατί – όπως είπε – αυτοί είναι που θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ και να ανοίξει η ευρωπαϊκή τους προοπτική. «Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να καπηλεύονται τον όρο Μακεδονία». 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook