Καρφιά Καμμένου: Ο Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μου ζητούσε ρουσφέτια

«Ο Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ από τα Τρίκαλα ήρθε στο υπουργείο Άμυνας με κάτι ρουσφέτια και του είπα ότι δεν κάνουμε τέτοια εδώ», είπε.

karfia-kammenou-o-papadopoulos-tou-suriza-mou-zitouse-rousfetia
|
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν άφησε αναπάντητες τις αιχμές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του στην κεντρική επιτροπή του κόμματος το Σαββατοκύριακο.

Στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου, είπε ότι του ζήτησε ρουσφέτια τα οποία αρνήθηκε και από τότε του επιτίθεται δημόσια: 

«Ο Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ από τα Τρίκαλα ήρθε ο φουκαράς στο υπουργείο Άμυνας με κάτι ρουσφέτια και του είπα "αγόρι μου δεν γίνονται ρουσφέτια στο υπουργείο Άμυμας, τελείωσαν τα ρουσφέτια" και από τότε τα έχει βάλει μαζί μου. Του έλεγαν του  φουκαρά ότι ο Καμμένος ανοίγει νέες βάσεις».

Υπενθυμίζεται ότι στην κεντρική επιτροπή ο κ. Παπαδόπουλος  εκτίμησε ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν μπορεί να συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβρη του 2019. «Δεν μπορούμε με την πολιτική των ΑΝΕΛ και μετά το άδειασμα που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα. Είναι ένα ζήτημα χοντροκομμένο», είπε ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Τόνισε ότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για πολιτική συμμαχιών και με το Δανέλλη και με τον Κατσίκη. «Όταν καταγγέλλουμε τη ΝΔ για εθνικολαϊκισμό, δεν μπορούμε να μη βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα και του συνεταίρου», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Παραπολιτικά) ο κ. Παπαδόπουλος είχε ταχθεί υπέρ της απομάκρυνσης του κ. Καμμένου από το υπουργείο Άμυνας και την τοποθέτησή του σε άλλο υπουργείο.

H απάντηση Παπαδόπουλου: Δεν ζητήσαμε ρουσφέτι, ζητήσαμε να γίνει μουσείο ένα στρατόπεδο

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε (Real FM) στις καταγγελίες Καμμένου: «Ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων, ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο το οποίο το ζητά η δημοτική Αρχή και όλοι οι φορείς του νομού. Του ζητήσαμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο μία συνάντηση για να το προωθήσουμε και λέει ότι είναι ρουσφέτι».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook