Κικίλιας: Έρχεται Black Monday για Τσίπρα - Καμμένο τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα δεν είναι το τέλος της υπόθεσης με τη Σ. Αραβία, αλλά η αρχή, λέει ο Β. Κικίλιας.

kikilias-erxetai-black-monday-gia-tsipra---kammeno-ti-deutera
SHARE THIS
0
SHARES

Την εκτίμηση ότι «ο πρωθυπουργός θα κάνει ότι μπορεί, τη Δευτέρα στη Bουλή, για να μην συζητηθεί ως προς την ουσία του το φλέγον θέμα που αφορά τον Πάνο Καμμένο» εξέφρασε ο τομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Όποιος δεν φοβάται την αλήθεια, δεν κρύβεται πίσω από νομολογίες, προφάσεις και δεν διώκει τους υφισταμένους του, ούτε προσπαθεί να δημιουργήσει μια εικόνα, ατμόσφαιρα και κατάσταση απειλής» ανέφερε ακόμη ο κ. Κικίλιας.

Και πρόσθεσε:

«Εμείς θεωρούμε ότι ο κ. Καμμένος πρέπει να ελεγχθεί στη Βουλή, πολιτικά, για μια ιστορία που θεωρούμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ουρά, γιατί, ενώ έπρεπε να γίνει μια διακρατική συμφωνία G-to-G για την πώληση πολεμικού υλικού, εμφανίζεται να υπάρχει μεσάζοντας, ο Βασίλης Παπαδόπουλος...Και μετά ήρθε το επίσημο κράτος της Σαουδικής Αραβίας και δεν την αναγνωρίζει. 

Έρχεται Black Monday για τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο. Για εμάς τη Δευτέρα δεν είναι το τέλος αυτής ιστορίας, αλλά η αρχή, σημείωσε ο κ. Κικίλιας, συμπληρώνοντας: «Ειδικά σε αυτό το υπουργείο, με την αμαρτωλή προϊστορία που υπάρχει, θα έπρεπε μια κυβέρνηση της Αριστεράς, που υποτίθεται φέρνει νέα ήθη, να επιδεικνύει άλλη συμπεριφορά...Ο κ. Καμμένος είχε καταθέσει απόρρητα, διαβαθμισμένα έγγραφα, το 2014, στη Βουλή και τώρα απειλούν τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που κάνουν το ίδιο. Να ξέρουν οι κυβερνώντες ότι οι Έλληνες βουλευτές δεν τρομοκρατούνται. Όχι μόνο η αντιπολίτευση, αλλά και η ίδια η ελληνική κοινωνία θέτει το ερώτημα τι φοβάται να κρύψει η κυβέρνηση; Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις; Στην υπόθεση εμπλέκεται ένας καταδικασμένος λαθρέμπορος από το 2011. Στις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ φαίνεται ρητώς αν υπήρχε πρόβλεψη για ύπαρξη μεσάζοντα δια της εταιρείας του ή γινόταν λόγος για διακρατική συμφωνία. Ποιοι τα έχουν υπογράψει, ποιοι έχουν παραπλανηθεί, ποιοι το έκαναν εν γνώσει τους και ποιο ήταν το όφελος;».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook