Κικίλιας: Να τηρήσει τις δεσμεύσεις της η κυβέρνηση στο Ελληνικό

Ο Βασίλης Κικίλιας κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της για την επένδυση του ελληνικού.

kikilias-na-tirisei-tis-desmeuseis-tis-i-kubernisi-sto-elliniko
SHARE THIS
0
SHARES

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών θέτοντας ουσιαστικά το διακύβευμα των εκλογών υποστήριξε ότι θα αναμετρηθούν το χτες και το αύριο ενώ κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι μπλοκάρει τις επενδύσεις.

«Η αναμέτρηση του χτες με το αύριο είναι  ξεκάθαρη και αναπόφευκτη. Ο  κ. Τσίπρας μπλοκάρει τις επενδύσεις  υπερφορολογεί τους πάντες. Είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος  για την δημιουργία της γενιά των 360 ευρώ, κοπιάρει τις πιο παλιές κακές πρακτικές της μεταπολίτευσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρεις και μπορεί να φέρει επενδύσεις και νέες δουλειές στηρίζοντας την κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.  

Ο Βασίλης Κικίλιας κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της για την επένδυση του ελληνικού, «εκτός αν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θέλουν να υπερφορολογούν τους πολίτες αντί να βρίσκουν θέσεις εργασίας. Εδώ παίζεται το θέατρο του παραλόγου. Η κυβέρνηση έχει ορίσει την επικεφαλής του ΚΑΣ. Ο κ. Τσίπρας μπλοκάρει την επένδυση και κοροϊδεύει τον κόσμο, λέγοντας πως είναι υπέρ των επενδύσεων. Η κυβέρνηση δεν θέλει να προχωρήσει η επένδυση».

Για την στοχοποίηση του Αγγελου Συρίγου

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σχολιάζοντας την στοχοποίηση εναντίον του καθηγητή Άγγελου Συρίγου, την χαρακτήρισε «άκρως φασιστική» και έβαλε εναντίον του Νίκου Τόσκα «Τι κάνει η πολιτεία; Που είναι αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη; Υπάρχει; Ο εισαγγελέας θα παρέμβει;».

Για τις τηλεοπτικές άδειες

Παράλληλα απάντησε και στον υπουργό Ψηφιακής πολιτικής ο οποίος κάλεσε τα κόμματα να πάρουν θέση μετά την προσφυγή των τηλεοπτικών σταθμών στο ΣτΕ για το ύψος των χρημάτων που ζητούνται ως εκκίνηση για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.  «Το ΕΣΡ είναι μια ανεξάρτητη αρχή και σεβόμαστε τις αποφάσεις του. Ωστόσο ο υπουργός καναλάρχης κ. Παππάς αντι να μας κάνει υποδείξεις, ας απολογηθεί για τον αντισυνταγματικό νόμο που πήγε να αφήσει χιλιάδες εργαζόμενους χωρίς δουλειά»  

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook