Λαφαζάνης: Δεν νομίζω ότι ο Τσίπρας μπορεί να μας διαγράψει από το ΣΥΡΙΖΑ

Αμφισβητεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ότι ο Τσίπρας μπορεί να τους διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ και αδιαφορεί αν τους διαγράψει από την Κ.Ο.

lafazanis-den-nomizw-oti-o-tsipras-mporei-na-mas-diagrapsei-apo-to-suriza
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στη Βουλή  αμφισβήτησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να τους διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ φάνηκε να...αδιαφορεί αν θα τους διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα

«Όταν κάτι δεν το αποδέχεσαι, μάχεσαι εναντίον του»  είπε κ.  Λαφαζάνης μιλώντας για τις Επιτροπές Αγώνα κατά του Μνημονίου που συνιστούν τον  σπόρο για την δημιουργία του νέου αντιμνημονιακού κόμματος στα Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δημοσιογραφική επισήμανση ότι «έτσι μάχεσαι και κατά της κυβέρνησης», μίλησε για μεταβατική κατάσταση», ενώ όταν του επισημάνθηκε πως ο πρωθυπουργός «μπορεί να σας διαγράψει» απάντησε: «δεν νομίζω, υπάρχει καταστατικό του κόμματος και κανονισμός της Κ.Ο. Από βουλευτές θα μας διαγράψει; Ας μας διαγράψει».

Νωρίτερα μέσω του Iskra είχε γίνει γνωστό ότι στελέχη και μέλη αριστερών συλλογικοτήτων, μεταξύ των οποίων και ο κ. Λαφαζάνης, καλούν σε κοινωνική και πολιτική συγκρότηση ενός «ενωτικού κινήματος που θα δικαιώσει τους πόθους του λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη».

Εκτός από τον κ. Λαφαζάνη, τη δήλωση υπογράφουν οι: Βερναρδάκης Αλέκος ("Κομμουνιστική Ανανέωση"), Γαλάνης Νίκος ("Παρέμβαση"), Κάβουρας Δημήτρης ("Κομμουνιστική Οργάνωση Ανασύνταξη"), Καλτσώνης Δημήτρης ("Μαρξιστικός Σύλλογος "Γ.Κορδάτος"), Μαντάς Παναγιώτης ("ΔΗΚΚΙ"), Νταβανέλος Αντώνης ("ΔΕΑ"), Παγιάτσος Ανδρέας ("Ξεκίνημα"), Σακελλαρόπουλος Σπύρος ("ΑΡΑΝ"), Σαραφιανός Δημήτρης ("ΑΡΑΣ"), Σουάνη Μαρία ("Κομμουνιστικό Κίνημα Εργατικός Αγώνας"), Τζήμας Θέμης ("Δίκτυο Σοσιαλιστών"), Χήτας Λάμπρος ("Πρωτοβουλία των 1000").

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook