Μαξίμου: Ο Τσίπρας θα πάει στη Γενεύη μόνο αν πάει ο Ερντογάν

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί θετικά και να εκπροσωπηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στη Γενεύη, σε περίπτωση που το ίδιο αποφασίσει η τουρκική πλευρά.

maksimou-o-tsipras-tha-paei-sti-geneui-mono-an-paei-o-erntogan
SHARE THIS
0
SHARES

Τις εντατικές προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού για θετική εξέλιξη στο Κυπριακό, υπογραμμίζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, δηλώνοντας έτοιμες συγχρόνως για την εκπροσώπηση στη Γενεύη στο υψηλότερο επίπεδο, υπό τον όρο ότι το αντίστοιχο θα πράξει και η τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την κυβερνητική διαρροή, «η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός εργάζεται εντατικά και θα εργάζεται ως τις τελευταίες ώρες πριν τη διάσκεψη της Γενεύης ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό. Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί θετικά και να εκπροσωπηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στη Γενεύη, σε περίπτωση που το ίδιο αποφασίσει η τουρκική πλευρά».

Σημειώνεται πως νωρίτερα, κυπριακά ΜΜΕ ανέφεραν ότι στη διάσκεψη της Γενεύης η Τουρκία αναμένεται να εκπροσωπηθεί από τον πρωθυπουργό Μπ. Γιλντιρίμ και όχι τον Ταγίπ Ερντογάν.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook