Μαξίμου σε ΝΔ: Μεγάλο το στρατηγικό αδιέξοδο και ο πανικός

«Όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν γιατί η ΝΔ εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα» τονίζει σε ανακοίνωση του Μέγαρο Μαξίμου.

maksimou-se-nd-megalo-to-stratigiko-adieksodo-kai-o-panikos
SHARE THIS
0
SHARES

«Οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη  επίθεση λάσπης του αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κου Μαρινάκη - και παρεμπιπτόντως αρχηγού της ΝΔ - καθώς και της βοηθού του, κας Σπυράκη, θα δοθούν από τους θιγόμενους εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στις αίθουσες των δικαστηρίων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού..

Και προσθέτει:

«Ωστόσο όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν γιατί η ΝΔ εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα. Η κυβέρνηση βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια στα οποία η ΝΔ την καταδίκασε, η υπόθεση Novartis ωριμάζει και εγκυμονεί, ενώ ο κ. Μητσοτάκης κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πόθεν έσχες του». Η ανακοίνωση του Μαξίμου καταλήγει αναφέροντας: «Μεγάλο το στρατηγικό αδιέξοδο και δικαιολογημένος ο πανικός. Και πώς να τον κρύψωμεν άλλωστε...»

Νωρίτερα για «αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων» έκαναν λόγο ο Δημήτρης και η Ζανέτ Τσίπρα. Σε δήλωσή τους τονίζουν:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ, που την στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει».

 

 

Πηγή: ΑΠΕ_ΜΠΕ

Φωτογραφία: EUROKINISSI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook