Μετά τον Σαμαρά ούτε ο Αβραμόπουλος πάει στην προανακριτική για τη Novartis

Την απόφασή του να μην παραστεί στη συνεδρίαση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης έκανε γνωστή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

meta-ton-samara-oute-o-abramopoulos-paei-stin-proanakritiki-gia-ti-novartis
SHARE THIS
0
SHARES

Μετά τον Αντώνη Σαμαρά, την απόφασή του να μην παραστεί στη συνεδρίαση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης έκανε γνωστή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, με επιστολή που απέστειλε σήμερα στην ειδική επιτροπή.

«Μετά την αποχώρηση από τις εργασίες της Επιτροπής του συνόλου των βουλευτών όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων, οι παραμένοντες στην επιτροπή βουλευτές, ταυτίζονται απολύτως με εκείνους οι οποίοι υπέγραψαν την πρόταση κατηγορίας και κατά συνέπεια η επιτροπή έχει απωλέσει με αυτήν την σύνθεση, την νομιμοποίηση η οποία παρασχέθηκε σ'αυτήν με την απόφαση της Ολομέλειας της βουλής για το διορισμό της, εις την οποία προβλέπεται η εκπροσώπηση όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Αβραμόπουλος.

Όπως προσθέτει σε άλλο σημείο της επιστολής, «δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν κατά παραβίαση κάθε δικονομικού και ουσιαστικού κανόνα.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook