Μητσοτάκης: Σκάνδαλο και η συγκάλυψη της υπόθεσης της Σ. Αραβίας

Τη δέσμευσή του ότι το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου ως προς την πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία θα διερευνηθεί μέχρι τέλους, γνωστοποίησε ο Κ. Μητσοτάκης.

mitsotakis-skandalo-kai-i-sugkalupsi-tis-upothesis-tis-s-arabias
SHARE THIS
0
SHARES

Τη δέσμευσή του ότι το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου ως προς την πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία θα διερευνηθεί μέχρι τέλους, γνωστοποίησε ο Κ. Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε στη νομιλία του στο 7ο προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη ότι όλες οι ευθύνες θα ερευνηθούν από τη Βουλή.

"Αν υπάρξει συγκάλυψη από τη σημερινή Βουλή, στην επόμενη που η ΝΔ θα έχει την πλειοψηφία, θα γίνει η διερεύνηση όλων των ευθυνών όσο ψηλά κι αν βρίσκονται" τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε μάλιστα λόγο για "δύο σκάνδαλα". Το ένα, όπως εξήγησε, είναι αυτό καθ’ αυτό το σκάνδαλο, και το δεύτερο η επιχείρηση της κυβέρνησης να το συγκαλύψει, σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει ποιο εκ των δύο είναι μεγαλύτερο.

Αναφερόμενος στο άλλο μεγάλο θέμα της επικαιρότητας, τους πλειστηριασμούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι οι κυβερνητικοί χειρισμοί είναι μία ένδειξη πολιτικής εξαπάτησης. 

"Από το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", πήγαμε στο οι πλειστηριασμοί είναι ευλογία και αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη ένδειξη πολιτικής εξαπάτησης μιας κυβέρνησης, η οποία ήρθε στην εξουσία με το ψέμα και τον λαϊκισμό και βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με όλες τις υποσχέσεις που είχε δώσει στον ελληνικό λαό" είπε, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι άρχισε τους πλειστηριασμούς, όχι από τα ακριβά σπίτια και τις βίλες.

"Η Ελλάδα, με ολοένα και μεγαλύτερη ταχύτητα, αποκλίνει αντί να συγκλίνει με τις άλλες χώρες της Ευρώπης, και αντί να προοδεύει βουλιάζει σε ένα τέλμα ψέματος και αναξιοπιστίας", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, 

"Δεν μας αξίζει αυτή η κυβέρνηση", υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ, δηλώνοντας πως η η αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνει ό,τι πρέπει για να μην είναι η Ελλάδα ουραγός και επαίτης που ζητάει βοήθεια.

Τέλος, ως προς την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι την καλωσορίζει, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση αυτή να είναι ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή.

Φωτό: Ευρωκίνηση 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook