Μιχαλολιάκος ο απόλυτος αρχηγός της Χ.Α σύμφωνα με το πόρισμα Ντογιάκου

Εξουσία απόλυτη, αδιαμφισβήτητη και υπερφυσική ...αναγνώριζαν στον Μιχαλολιάκο βουλευτές και στελέχη.Πως την περιγράφει ο Ντογιάκος.

mixaloliakos-o-apolutos-arxigos-tis-xa-sumfwna-me-to-porisma-ntogiakou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Στοιχεία -φωτιά από κατασχεμένα ηλεκτρονικά αρχεία που σύμφωνα με τον εισαγγελέα αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε την απόλυτη ευθύνη όλων των  εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής  αποκαλύπτονται μέσα από την πρόταση του  Ισίδωρου Ντογιάκου. 

Ανάμεσα τους δεσπόζει έγγραφο από το ηλεκτρονικό αρχείο  της κόρης του Ουρανίας Μιχαλολιάκου , στο οποίο εκφράζεται η ελπίδα « να κάνουμε μία μέρα το Ελληνικό Κράτος λειτουργικό , όπως είναι η Χρυσή Αυγή , όπου η θέληση του Αρχηγού επιβάλλεται και εφαρμόζεται άμεσα , χωρίς παρεκκλίσεις και χωρίς ενδοιασμούς ».

Υπό τον τίτλο «Αρχηγός» το σχετικό απόσπασμα στην εισαγγελική εισήγηση αναφέρει:

«Αναφορικά με την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης , από τα πραγματικά περιστατικά της δικογραφίας , προκύπτει σαφώς η « στρατιωτικού » χαρακτήρα ιεραρχική δομή της. 

Ο Γενικός Γραμματέας - Αρχηγός είναι ο Ανώτατος Ηγέτης της και έχει την απόλυτη ευθύνη των τελικών αποφάσεων .

Επίσης , από έγγραφο με τίτλο « Ιεραρχία - Δομή Χ. Α. » , το οποίο επισυνάπτεται στη δικογραφία με στοιχεία 0648 Παράρτημα 6. 2 , βρέθηκε δε στο ηλεκτρονικό αρχείο του υπολογιστή της Ουρανίας ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ και κατασχέθηκε νομότυπα από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή , προκύπτει ότι κυρίαρχο και ηγετικό όργανο του κόμματος είναι ο Γενικός Γραμματέας , ο οποίος στην πραγματικότητα επέχει θέση « Αρχηγού » , καθώς η εξουσία του είναι απόλυτη , απεριόριστη και αδιαμφισβήτητη.

Τη θέση αυτή κατέχει , από της ιδρύσεως του κόμματος μέχρι και σήμερα , ο κατηγορούμενος Νικόλαος ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός έχει την απόλυτη ευθύνη των τελικών αποφάσεων.

Μπούκουρας: Ακολουθούμε πιστά σε ό, τι μας διατάσσει και εκτελούμε

Για την απόλυτη εξουσία του Γενικού Γραμματέα - Αρχηγού , είναι ενδεικτική η δήλωση του Ευστάθιου ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ , Βουλευτή του εν λόγω κόμματος στο Νομό Κορινθίας και ήδη κατηγορουμένου , σε ομιλία του στην Τοπική Οργάνωση της Σαλαμίνας , ο οποίος δήλωσε ότι « Δεν έχουμε Πρόεδρο. Έχουμε Αρχηγό , τον ακολουθούμε πιστά  σαν γνήσιοι στρατιώτες και δεν κάνουμε πίσω σε ό, τι και να μας πει. Ακολουθούμε πιστά σε ό, τι μας διατάσσει και εκτελούμε » , ενώ σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Κορίνθου , μετά την εκλογή του ως Βουλευτή δήλωσε απερίφραστα ότι είναι έτοιμος να πεθάνει για τον Αρχηγό.

Η απόλυτη εξουσία του « Αρχηγού » του κόμματος προκύπτει με πλήρη ενάργεια και από το προαναφερόμενο έγγραφο του ηλεκτρονικού αρχείου της Ουρανίας ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ , στο οποίο αναφέρεται σαφέστατα , μεταξύ των άλλων , ότι « Ευελπιστούμε να μπορέσουμε να κάνουμε μία μέρα το Ελληνικό Κράτος λειτουργικό , όπως είναι η Χρυσή Αυγή , όπου η θέληση του Αρχηγού επιβάλλεται και εφαρμόζεται άμεσα , χωρίς παρεκκλίσεις και χωρίς ενδοιασμούς ».

Χρήστος Παππάς: Ζήτω η Νίκη Ζήτω ο Αρχηγός 

Επίσης χαρακτηριστικό είναι και το περιεχόμενο σχετικής Εγκυκλίου του κατηγορουμένου Βουλευτή Χρήστου ΠΑΠΠΑ , στην οποία , μεταξύ των άλλων , αναφέρεται « … θα πρέπει να λειτουργήσουμε με τα όργανα του κινήματος , σαν ένας πολιτικός απελευθερωτικός στρατός του Εθνικισμού και να εφαρμόσουμε πιστά την πάγια αρχή του στρατιωτικού δόγματος που λέγεται απαρέγκλιτη πίστη και υπακοή στην Ιεραρχία. Ζήτω η Νίκη. Ζήτω ο Αρχηγός ».

Τέλος , η προσωπολατρεία του Αρχηγού προκύπτει και από το έγγραφο με αριθμό 648 , που βρέθηκε στο ηλεκτρονικό αρχείο υπολογιστή που έχει κατασχεθεί και περιλαμβάνεται στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3022/21/3024-γ Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης της ΔΕΕ , Παράρτημα 6. 2 , το οποίο μάλιστα έχει επικαλεστεί και ο κατηγορούμενος Ευστάθιος ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ , στο οποίο αναφέρεται , μεταξύ των άλλων , ότι «… Η έννοια του Αρχηγού - Καθοδηγητή στην ιδεολογία μας προσλαμβάνει μεταφυσικό περιεχόμενο. Ως μεταφυσικό περιεχόμενο ορίζουμε την ακράδαντη πίστη όλων των Χρυσαυγιτών πως ο Αρχηγός μας είναι ο Άνθρωπος που θα οδηγήσει την ιδεολογία μας στην Τελική Νίκη εναντίον των δυνάμεων του σκότους που απεργάζονται τον θάνατο του Ελληνισμού και θα οδηγήσει ολόκληρη τη χώρα στη δημιουργία του Γ Ελληνικού Πολιτισμού που όλοι μας ονειρευόμαστε… ο Αρχηγός μας συγκεντρώνει τα θετικά στοιχεία όλων των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής πρώτος μεταξύ ομοίων στη αδιάσπαστη φάλαγγα των εθνικιστών… είναι ο άνδρας ο Ερχόμενος ο οποίος θα σαρώσει με την παρουσία του οτιδήποτε σάπιο ταλανίζει και βασανίζει το Ελληνικό Έθνος… στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η τελική ταύτιση όσων ομνύουν πίστη στο Αρχηγό , στην ιεραρχία και στην ιδεολογία του κινήματος και όσων δεν ομνύουν ακόμα αυτή την πίστη καθώς και η ιδεολογική επικράτηση των ιδεών της ».

Η πίστη στον αρχηγό ανάγεται σε ένα επίπεδο μεταφυσικής  

Στη Χρυσή Αυγή η πίστη στον Αρχηγό εκφεύγει του προσώπου του , αναγόμενη σε ένα επίπεδο μεταφυσικής. Πρόκειται για τη λατρεία στον ίδιο το θεσμό του Αρχηγού και επί της ουσίας για την εκδήλωση της απόφασης ενός προσώπου να θέσει όλη του την ύπαρξη υπό τις εντολές του , τόσο του ίδιου όσο και των προσώπων που αυτός καθορίζει. Για παράδειγμα, η παράβαση εντολής του ιεραρχικώς ανωτέρου τιμωρείται γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο , δηλαδή όχι γιατί παρέβης την εντολή του συγκεκριμένου προσώπου , αλλά γιατί παρέβης την εντολή του προσώπου που ο αρχηγός τοποθέτησε στη θέση του εντολέα. Έχει πλήρη εποπτεία, υπό την έννοια ότι οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία να οργανώσουν το οτιδήποτε , είναι άνθρωποι απολύτως πιστοί στον Αρχηγό και δεν διανοούνταν να κάνουν κάτι πέρα από τις εντολές του Αρχηγού. Μάλιστα όχι λόγω του φόβου για τυχόν συνέπειες, αλλά λόγω της απόλυτης πίστης τους (βλ. την από 11-6-2014 ένορκη κατάθεση του μάρτυρα Ηλία ΣΤΑΥΡΟΥ ενώπιον της Ειδικής Ανακρίτριας - Εφέτη).

Η ως άνω περιγραφόμενη προσωπολατρική πίστη στον Αρχηγό εκδηλώνεται πανηγυρικά και επισφραγίζεται με τη διαδικασία του « όρκου », σε τελετές μυστικιστικού χαρακτήρα, με οιονεί θρησκευτική κατάνυξη , που οργανώνονται από « πιστά » σ’ αυτόν και στην οργάνωση πρόσωπα , συνήθως ανώτερα στην ιεραρχία -κατά την Εαρινή ή Χειμερινή Ισημερία , στην ύπαιθρο , υπό το φως αναμμένων πυρσών. Τα στελέχη αυτά δημιουργούσαν σε άτομα, νεαρής ηλικίας την πεποίθηση ότι ανελάμβαναν έναν « αγώνα για ολόκληρη την πολιτισμένη ανθρωπότητα » μέχρι « την τελική νίκη ή το θάνατο » , αγώνα για τον οποίο όφειλαν να αντέξουν σε κάθε δυσκολία, προερχόμενη από « εξωτερικούς ή και εσωτερικούς εχθρούς » , οπλισμένοι με « ατσάλινη θέληση και ανδρεία », ώστε να « κοιτάξουν τον προαιώνιο εχθρό στα μάτια και να τον πληξουν χωρίς έλεος », γιατί « στο αγώνα για εθνική επιβίωση δεν νοείται αίσθημα του οίκτου και της δειλίας », επικαλούμενοι « τον καθαγιασμό των ψυχών τους με τα ιερά σύμβολα της αρχέγονης ευρωπαϊκής παράδοσης » , « πιστοί στις εντολές του αρχηγοί ως προπομποί ενός νέου κόσμου ».

Πλέον του όρκου στον Αρχηγό και τον αγώνα της οργάνωσης , οι ομνύοντες υποβάλλονταν στο φόβο για τις συνέπειες που θα είχε πιθανή καταπάτηση του όρκου τους , με τιμωρία , που μπορεί να έφθανε μέχρι και το θάνατο: « Μπορεί η καταπάτηση ενός όρκου να μην επισύρει νομικές ποινές αλλά οπωσδήποτε έχει ηθικής φύσεως επιπτώσεις και κατά συνέπεια υπάρχει σοβαρή περίπτωση επιβολής μιας άτυπης τιμωρίας στα πλαίσια ηθικών και όχι νομικών κανόνων. Όσο πιο μεγάλη είναι η καταπάτηση του όρκου τόσο πιο αυστηρή θα είναι και η αντιμετώπιση του επίορκου. Για ένα κίνημα ή ομάδα με αυξημένο το αίσθημα της τιμής , του καθήκοντος και της αφοσίωσης , η καταπάτηση του όρκου αποτελεί ζήτημα χειρίστου είδους ατόμου, στο οποίο οι υπόλοιποι ορκισμένοι από οργή και μόνο θα είναι υποχρεωμένοι να τον καταδιώξουν με σιδερένια πυγμή να του καταδείξουν το λάθος…Ζήτω ο Αρχηγός , Ζήτω η Χρυσή Αυγή , Ζήτω ο θάνατος ». Τα παραπάνω είναι καταγεγραμμένα στα βίντεο 831 και 833 του σκληρού δίσκου του κατηγορουμένου Γεωργίου ΠΑΤΕΛΗ ( παρ. 2.2 ) και αφορούν διαδικασία ορκωμοσίας νεαρών ατόμων στην ύπαιθρο , υπό το φως των πυρσών από τον επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας Γεώργιο ΠΑΤΕΛΗ και τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ιωάννη ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, Γεώργιο - Χρήστο ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ , καθώς και από τον φερόμενο ως « περαστικό » από την εν λόγω Τοπική Οργάνωση ή και παντελώς άγνωστο στα μέλη της Γεώργιο ΡΟΥΠΑΚΙΑ. Κατά τη διάρκεια της τελετής αυτής και αφού εκφωνούνται τα ανωτέρω από τον Γεώργιο - Χρήστο ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ , επαναλαμβάνουν όλοι μαζί το κείμενο του όρκου , το οποίο έχει ως εξής « Ορκίζομαι ότι δεν θα θέσω σε υψηλότερη μοίρα τη ζωή από την ελευθερία ούτε τον αρχηγό θα εγκαταλείψω, ούτε ζωντανό ούτε νεκρό. Αλλά από τους συναγωνιστές που έπεσαν κατά τη μάχη, όλους θα δοξάσω. Και όταν ο αγώνας τελειώσει, θα τιμήσω σαν αδελφό κάθε συναγωνιστή. Εκείνοι όμως που προτίμησαν να προδώσουν, όλους αδίστακτα θα τιμωρήσω. Την ιερή φλόγα της φυλής μου ορκίζονται να προστατεύω. Ώστε να τους φωτίζει και να τους καθοδηγεί στο χάος των αιώνων», ενώ, τέλος, άπαντες χαιρετίζουν με ναζιστικό χαιρετισμό".
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook