Μπαρμπαρούσης σε ανακριτές: «Ηρθα να πω ότι είμαι καλό παιδί και να φύγω»

Στους ανακριτές απολογείται ο βουλευτής της ΧΑ Μπαρμπαρούσης, για τα κακουργήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. «Ηρθα να πω στην Κλάπα πόσο καλό παιδί είμαι», είπε.

mparmparousis-se-anakrites-irtha-na-pw-oti-eimai-kalo-paidi-kai-na-fugw
|
SHARE THIS
0
SHARES

«Ηρθα να πω στην Κλάπα πόσο καλό παιδί είμαι και να φύγω» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος απολογείται αυτή τη στιγμή στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου για τα κακουργήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. 

Η Ελένη Ζαρούλια αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης

Στον βουλευτή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αποδίδεται και συμμετοχή σε συγκεκριμένες πράξεις όπως επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι.

Μόλις ολοκληρωθεί η απολογία του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ακολουθεί η σύζυγος του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής και βουλε υτής του κόμματος Ελένη Ζαρούλια.

Το κατηγορητήριο σε βάρος της, την χαρακτηρίζει ως βασικό εκφραστή της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής, κάτι που στοιχειοθετείται από ομιλίες της στη Βουλή και σε συγκεντρώσεις.

Η Ελένη Ζαρούλια αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και αναμένεται να απολογηθεί μετά από δυο προθεσμίες. Τη δεύτερη αναβολή της απολογίας της, την προκάλεσε το αίτημα εξαίρεσης των ανακριτριών από το Νίκο Μιχαλολιάκο, το οποίο απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook