Μύδροι Σαμαρά κατά Παυλόπουλου και Τσίπρα για το Σκοπιανό

Ο κ. Σαμαράς κάνει λόγο για έναν «αχρείαστο και ταπειωντικό συμβιβασμό» και για «ανιστόρητη σύμπλευση» Παυλόπουλου και Τσίπρα.

mudroi-samara-kata-paulopoulou-kai-tsipra-gia-to-skopiano
SHARE THIS
0
SHARES

Σκληρή επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Ο κ. Σαμαράς κάνει λόγο για έναν «αχρείαστο και ταπειωντικό συμβιβασμό» και για «ανιστόρητη σύμπλευση» Παυλόπουλου και Τσίπρα, η οποία δεν είναι ικανή να σβήσει από την εθνική μνήμη τις παρακαταθήκες των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου. 

Η δήλωση Σαμαρά: 

«Δεν είναι μόνο μια κακή συμφωνία. Είναι ένας αχρείαστος και ταπεινωτικός συμβιβασμός.

Οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν να καλύψουν την καθολική απογοήτευση του Ελληνικού λαού. 

Η ανιστόρητη σύμπλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα, δεν είναι ικανή να σβήσει από την εθνική μνήμη τις παρακαταθήκες των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου. 

Δεν ήταν «εθνικιστής» ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν έλεγε πως «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική»…

Ούτε ήταν «τυχοδιώκτης» ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έλεγε ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι «το όχημα του αλυτρωτισμού για τα Σκόπια».

Τώρα δεν έδωσαν μόνο το όνομα. Έδωσαν και την εθνότητα και την ταυτότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας στα Σκόπια!

Φαλκιδεύοντας την Ελληνικότητα της Μακεδονίας διεθνώς.  Δημιουργώντας πολλαπλές εστίες προστριβών στο μέλλον. Και υπονομεύοντας τη σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής. 

Μπορεί οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να υπέκλεψαν με τα ψέματά τους την ψήφο του Ελληνικού λαού. Ας γνωρίζουν όμως ότι οι Έλληνες δεν θα δεχθούν να τους κλέψουν και την ψυχή τους!». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook